NHO

Innhold

Jobbskaperne - Årskonferansen 2021 Nordland

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

#205

NHOs årskonferanse 7. desember 2021

7. januar 2021 braker det løs med NHOs årskonferanse. Det blir en annerledes konferanse i en historisk tid, med spennende gjester, viktige samtaler og ny innsikt. Kom til Mosjøen, Bodø eller Narvik og delta fysisk, eller bare logg deg på og delta digitalt.

Årets konferanse blir digital, men vi vil også arrangere egne og skreddersydde arrangementer i Mosjøen, Bodø og i Narvik, samtidig som den digitale konferansen pågår. 

Foruten en spennende og underholdende sending fra NHO, skal vi ta opp viktige forhold knyttet til lokal jobb- og verdiskaping i Nordland, hva vi skal leve av fremover, spennende bedrifter som viser vei i det grønne skiftet og ikke minst en feiende politikerduell for å høre hva våre egne politikere tenker om fremtidens næringsliv.

Som seg hør og bør ved et stjernespekket show, tar vi imot deg med rød løper, egen fotograf og ei uformell ramme i byens lokale kino. Du får popcorn, brus, kaffe og en matbit. Vi lover god stemning og et interessant program – alt innenfor trygge smittevernrammer.

Sett av formiddagen sammen med NHO, lokale bedrifter, politikere og andre aktører som er opptatt av nærings- og samfunnsutviklingen i Nordland. Velkommen skal du være!

Følg linken og meld deg på der du vil delta, enten det er digitalt, i Mosjøen, Bodø eller Narvik.

PÅMELDING