Nå møtes vi i Svolvær!

Nå er det ikke lengre igjen, og vi har begynt nedtellingen! Koronarestriksjonene letter opp, samfunnet åpner og politikerne oppfordrer til at vi møtes igjen. Det betyr at for første gang på to år skal vi møtes igjen til Skreimølje i Svolvær -påmeldingen står åpen, og programmet er klart!

Les mer om arrangemenetet her: Skreimølje 2022!
Meld deg på direkte: Påmeldingsskjema til Skreimølje 2022!

NHO Nordlands tradisjonsrike skreimølje er en hyllest til historien, men med blikket rettet fremover. Her møtes bedriftene som bygger landet og politikere og byråkrater som legger til rette, for litt faglig påfyll og det beste havet kan tilby. Bli med og diskutere skrei, lever, rogn og fremtiden her nord- det vi skal skape og leve av de neste hundre årene.

Også i år vil det være et ettermiddags-/kveldsarrangement med faglig påfyll fra høykompetente bidragsytere, før det serveres mølje med påfølgende sosialisering. Vi tar selvsagt hensyn til smittevernsituasjonene, og må ta forbehold om at situasjonen kan endre seg. Vi skal imidlertid gjøre hva vi kan for å sikre at mølja blir gjennomført, og at den bli av høyeste kvalitet.