Nå kan du se opptakene fra Nord i Sør 2022!

Stein Windfeldt leder for styringsgruppen Nord i Sør og statsminister Jonas Gahr Støre. Foto: Pierluca Taranta.

Takk til alle som deltok! Nord i Sør skapes av alle som bidrar både fra scenen og salen, og rundt bordene. Hold av 4. januar 2023. Da samles vi igjen på Nord i Sør 2023!

Årets Nord i Sør konferanse ble arrangert etter 900 dagers pause på grunn av pandemi, og ble en knaksuksess med gode innledere, innholdsrike samtaler og god stemning!

Var det noen som sa noe smart, eller gikk du glipp av konferansen, så kan du se opptakene her!

Hovedtemaet på Nord i Sør 2022 var viktigere enn noen gang; å få til solide satsninger for morgendagens arbeidsliv i nord. Stadig flere ser hvilken sentral rolle Nord-Norge vil få fremover, noe årets program for Nord i Sør gjenspeilet. Nord i Sør 2022 ble arrangert 11. mai med 320 deltagere på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Næringslivet i nord gir inspirasjon til resten av landet“, sa statsminister Jonas Gahr Støre og satte tonen for åpningen. Hele talen hans er tilgjengelig her. Statsministeren ble etterfulgt av andre ledende politikere, bedriftsledere, universitetene, lederne i NHO og LO og ikke minst viktige stemmer for de som skal fylle morgendagens arbeidsplasser!

Se opptakene her!