NHO

Innhold

Nye ressurser i NHO Nordlands styre

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

NHO Nordland styremedlemmer

Fra Venstre: Nestleder Siw Moxness, Styreleder Espen Haaland og styremedlem Kjersti Eline T. Busch - Fotograf: Espen Mortensen (Kjersti Busch)

NHO Nordlands årsmøte for 2020 ble nettopp avholdt. Der ble Siw Moxness valgt til ny nestleder, mens Kjersti Eline T. Busch fikk opprykk fra vara til fullverdig styremedlem

Siw Moxness er daglig leder i Vigner Olaisen AS på Lovund, og har solid erfaring fra sjømatnæringen gjennom sin nåværende stilling, men også fra sin tid som leder for Kystinkubatoren. Som styremedlem i NHO Nordland vil hun ha fokus på jobb- og verdiskaping i Nordland generelt, selv om hun vil ha et ekstra øye for sjømatnæringen.

- Nordland er regionen med de beste forutsetningene for fremtidens næringsliv. Jeg gleder meg til å jobbe for bedre rammebetingelser for Nordlandsbedriftene, og tror at samarbeid og infrastruktur kommer til å bli de aller viktigste innsatsfaktorene, sier Moxness.

Kjersti Eline T. Busch er medeier, gründer og daglig leder av SALT Lofoten AS, som er en uavhengig kompetansebedrift med kunnskap om og for kysten. Kjersti brenner for kystens framtid, og dens rolle som fundamentet i verdiskapingen i nord.

- Jeg ser fram til å være styremedlem i NHO Nordland. Som bedriftsleder i Nordland ser jeg store muligheter, men også store utfordringer, for næringsutviklingen her. Våre bedrifter må være endel av løsningen på de store utfordringene verden står overfor. Samtidig må de hanskes med små utfordringer på hjemmebane – som ferjetilbud og gode oppvekstvilkår for neste generasjon. Her har NHO Nordland en viktig rolle, sier Busch.

Begge de nyvalgte er glade for tilliten, og ser frem til å komme i gang med arbeidet. Også styrelederen i NHO Nordland, Espen Haaland, er tilfreds med valget.  

- Vi er inne i en tid hvor organisasjonsarbeid for jobb- og verdiskaping er viktigere enn noen gang, og vi er heldige som har fått to nye og dyktige styrekolleger som er klare til å bidra. Siw og Kjersti har begge bakgrunn og kompetanse som kompletterer styresammensetningen godt, og jeg er helt sikker på de vil bidra sterkt til at vi også i fortsettelsen kan gjøre en forskjell for bedriftene i Nordland, sier styrelederen.

NHO Nordlands styre for 2020-2021 består av:

Styreleder:           Espen Haaland, Haaland AS,  Mo i Rana                                              
Nestleder:            Siw Moxness, Vigner Olaisen AS, Lovund                                           
Styremedlem:     Kjersti Eline Tønnessen Busch, Salt Lofoten AS, Svolvær              
Styremedlem:     Gunnar Moe, LNS AS, Mo i Rana                                                            
Styremedlem:     Ketil Skår, Rørleggern Fauske AS, Fauske                                            
Styremedlem:     Espen Lund, Agenda Narvik, Narvik                                                      
Styremedlem:     Trine Nøvik, Stadssalg Bodø AS/ Fauske Hotell, Bodø                   

1. varamedlem:   Caroline Gjestemoen, ISS, Bodø                                                                
2. varamedlem:  Odd Langvatn, Widerøe Internett AS, Mosjøen                                  
3. varamedlem:  Kolbjørn Haarr, DIPS, Bodø                                                  

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: