Nytt styre i NHO Nordland

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

Tom E. Kristiansen, Espen Haaland og Harald M. Jacobsen

NHO Nordlands årsmøte for 2021 ble nettopp avholdt. Der ble Tom E. Kristiansen og Harald M. Jacobsen valgt til nye styremedlemmer.

Tom E. Kristiansen er administrerende direktør i Nordkontakt AS, og har lang og solid fartstid fra elektro- og automasjonsbransjen. Tom leder en bedrift som med sin teknologi gjør andre bedrifter og næringer grønnere og mer fremtidsrettet.  Som styremedlem i NHO Nordland vil han ha fokus på jobb- og verdiskaping i Nordland generelt, selv om hun vil ha et ekstra øye for sin bransje

- Jeg er opptatt av å bygge kompetanse i regionen og av å skape nye teknologiarbeidsplasser i fylket for å sikre vekst, beholde våre ungdommer og hindre fraflytting, sier Kristiansen. Han legger til at teknologi og det grønne skiftet henger nøye sammen.

Harald M. Jacobsen er direktør på Sortland hotell, og har gjennom flere tiår drevet det tradisjonsrike hotellet. Han brenner for reiselivsnæringen, og har skapt noe helt unikt på Sortland. Nå er han klar for å gjøre en forskjell gjennom styrevervet i NHO Nordland.

- Jeg er opptatt av det nordnorske vertskapet og at gjester i vår landsdel skal få et innblikk i nordnorsk historie og kunst, både i og på veggene, sier Jacobsen.

Begge de nyvalgte er glade for tilliten, og ser frem til å komme i gang med arbeidet. Også styrelederen i NHO Nordland, Espen Haaland, er tilfreds med to nye og solide tilskudd til styret.  

- Vi er inne i en tid hvor organisasjonsarbeid for jobb- og verdiskaping er viktigere enn noen gang, og vi er heldige som har fått to nye og dyktige styrekolleger som er klare til å bidra i en krevende tid for mange bedrifter. Tom og Harald har begge bakgrunn og kompetanse som kompletterer styresammensetningen godt, og jeg er helt sikker på de vil bidra sterkt til at vi også i fortsettelsen kan gjøre en forskjell for bedriftene i Nordland, sier styrelederen.

NHO Nordlands styre for 2020-2021 består av:
Styreleder:           Espen Haaland, Haaland AS,  Mo i Rana                                              
Nestleder:            Siw Moxness, Vigner Olaisen AS, Lovund                                           
Styremedlem:     Kjersti Eline Tønnessen Busch, Salt Lofoten AS, Svolvær              
Styremedlem:     Tom E. Kristiansen, Nordkontakt AS, Bodø                                                                                     
Styremedlem:     Ketil Skår, Rørleggern Fauske AS, Fauske
Styremedlem:     Espen Lund, Agenda Narvik, Narvik                                                       
Styremedlem:     Harald M. Jacobsen, Sortland Strand Hotell, Sortland                   

1.varamedlem:   Caroline Gjestemoen, ISS, Bodø                                                                
2.varamedlem:  Odd Langvatn, Widerøe Internett AS, Mosjøen                                  
3.varamedlem:  Kolbjørn Haarr, DIPS, Bodø