NHO

Innhold

Nyttige kurs for deg

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

#205

#120

Er du oppdatert på viktige områder for din bedrift? - Hva er riktig lønn? - Hva kan arbeidsgiver gjøre når en arbeidstakers utførelse av arbeidet er mangelfull? - Hva er god personalledelse? Lurer du på noen av disse spørsmålene? Da kan du lære mer på våre kurs i høst.

NHO Nordland tilbyr flere interessante kurs i høst. Kursene arrangeres i Bodø, Mo i Rana og Narvik.

Her kan du lese mer og melde deg på kursene vi tilbyr i høst.

Lurer du på hva som er riktig lønn og hvordan du kan anvende en systematisk lønnsfastsettelse i din bedrift? Da bør du melde deg på kurs i Bodø. Har du opplevd at arbeidstakers utførelse av sitt arbeid er mangelfull? Lurer du på hvordan du takler dette? Da bør du vurdere vårt kurs i Bodø eller Mo i Rana. Føler du av og til at det er ikke alltid lett å fylle lederrollen når hverdagen fylles med mange oppgaver og forventninger til både personalledelse og lønnsomhet for bedriften? Da kan du få nyttig påfyll på vårt kurs i Narvik.

Benytt deg av våre kurstilbud for å oppdatere deg og for å øke din kompetanse innenfor viktige områder som handler om å drive og utvikle din bedrift fremover. Dine ansatte er bedriftens viktigste ressurs og det er viktig at denne ressursen håndteres og utnyttes på en best mulig måte.

Er du daglig leder eller har du personalansvar i bedriften så er våre kurs relevante for deg. Meld deg på i dag!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: