En spenstig kveld sammen med førstekandidatene!

Rett før helgen ble det avholdt Politiker-Jeopardy med Knut Folkestad og valgdebatt med Oddvar Stenstrøm i Bodø. Her fikk vi et innblikk i kunnskapen og løsningene politikerne har for næringslivet og regionen.

Rett før helgen tok politikerne utfordringen om Jeopardy før valgdebatt, vi er imponert over konkurranseinstinktene, kunnskapsnivået og viljen til å gå ut av komfortsonen! En stor takk til deltagende politikere; Bjørnar Skjæran (AP), Siv Mossleth (SP), Dagfinn Olsen (FrP), Bård Ludgiv Thorheim (H) og Andre Sjævoll (SV).

Det var spennende å følge dem gjennom det utradisjonelle spørreprogrammet ledet av Knut Folkestad, hvor de fikk opp svarene og måtte svare med spørsmålet som inneholdt et nøkkelord (navn/sted/hendelse).

Vi gratulerer Siv Mossleth (sp) med seieren av Jeopardy i finalespørsmålet mot Bjørnar Skjæran (ap)! 

Etter spørreprogrammet ble det avholdt en innholdsrik, engasjerende og god debatt ledet av selveste Oddvar Stenstrøm. I debatten ble det snakket om EØS-avtalen, boligmarkedet, kompetansemangel i fylke, samferdselstilbudet med fokus på fergesambandet og samarbeidene mellom partiene. 

Vi takker for godt oppmøte på arrangementet, både fysisk og digitalt, og ønsker du å se opptaket finner du det her.

Arrangementet var i samarbeid med Bodøregionens Utviklingsselskap (BRUS), Bodø Næringsforening (BNF) og flere av Nordlands næringsforeninger.

________________________________________

Politiker-Jeopardy ble godt mottatt og på fredag fikk ungdomspolitikerne prøve seg på spørreprogrammet på valgtorget i Bodø etter ungdomsdebatten på NRK Nordland. Vi stilte opp sammen med Knut Folkestad for å kjøre nye kategorier knytt til valget, næringslivet og politikk. Ungdommene stilte i lag inndelt som "regjeringer" hvor laget med Unge Høyre, Unge Venstre og Fremskritsspartiet Ungdom tok seieren!

Stor takk til ungdomspolitikerne som ikke fikk beskjed på forhånd at de skulle delta, men som tok utfordringen på strak arm, det syns vi er sporty!