NHO

Innhold

Valgarrangement

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

Bedrifter og politikere diskuterer lokal næringsutvikling

I forbindelse med høstens valg setter vi lokal nærings- og samfunnspolitikk i fokus og inviterer lokale ordførerkandidater og bedrifter til diskusjon. Hva er viktig for lokal verdiskaping og hva bør den neste ordføreren prioritere for å gi gode rammer for bedriftene?

Bedriftene gir liv til bygd og by. Uten et sterkt lokalt næringsliv vil den lokale verdiskapingen og på sikt velferdssamfunnet svekkes. Gode rammevilkår for lokal utvikling er vesentlig for næringslivet. Lokale politikere har ansvar for å tilrettelegge slik at næringslivet får gode utviklingsmuligheter for å skape flere lokale arbeidsplasser og økt verdiskaping.

NHO Nordland setter fokus på viktige næringspolitiske områder og utfordrer lokale ordførerkandidater til å møte bedriftene i sin kommune for å drøfte fremtidig næringsutvikling. Hva er viktig for lokal verdiskaping og hva bør den neste ordføreren prioritere for å gi gode rammer for bedriftene? NHO mener at bl.a. kompetanse, markedtilgang, infrastruktur og klima er sentrale områder som må tilrettelegges både nasjonalt og lokalt. Dette, sammen med andre lokale saker, skal diskuteres når bedrifter og politikere møtes til valgarrangement.

Arrangementene avholdes i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen, Narvik, Sortland og Svolvær i løpet av august. Medlemsbedrifter i disse kommunene inviteres til arrangementene.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: