Vi kårer månedens bedrift. Gi oss innspill, da vel!

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

Vann med soloppgang/solnedgang

Vi vil gi oppmerksomhet til bedrifter som gjør det lille ekstra. Det kan være økonomisk vekst, bærekraft eller at de bare lyser opp dagen for noen.

NHO Nordland vil gi heder og oppmerksomhet til bedrifter som fortjener det.  Nordlandsbedrifter som gjør det lille ekstra for å skape jobber og verdier, som jobber med bærekraft, inkludering eller bare sprer glede til andre. – Disse bedriftene mener vi fortjener litt oppmerksomhet. Litt heder om du vil, sier regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland.

NHO Nordland mener det ikke vises godt nok hva bedriftene gjør for sin region eller lokalsamfunn. Det vil de gjøre noe med.

- Dette skal være en lavterskel kåring. Det blir ikke satt ned noen jury med klare kriterier for utvelgelse, for å si det slik. «Månedens bedrift» skal være en gladsak der NHO Nordland synliggjør for omverdenen hvor viktige små og store bedrifter er for samfunnet vårt. Det er tross alt bedriftene og de ansatte som skaper liv og lys i bygd og by, sier Bjarmann-Simonsen.

Selv om vi hele tiden er i kontakt med bedrifter som fortjener ros, vil vi gjerne også ha innspill. Vet du om en lokal bedrift, en ansatt eller en daglig leder som har gjort seg fortjent til litt heder og oppmerksomhet. Ja, da må du bare si i fra sier fortsetter Bjarmann-Simonsen.

Innspill kan sendes til nordland@nho.no.