Vi kårer månedens bedrift. Gi oss innspill, da vel!

Publisert

Vann med soloppgang/solnedgang

Her med Utdelingen til fabrikksjef Cato Lund, sammen med adm.dir. Ole Erik Almlid og reg.dir. Daniel Bjarmann-Simonsen under Industrikonferansen 2022. Foto: Trond Erlend Willassen // Nordland Fylkeskommune

NHO Nordland vil gi heder og oppmerksomhet til bedrifter som fortjener det.  Nordlandsbedrifter som gjør det lille ekstra for å skape jobber og verdier, som jobber med bærekraft, inkludering eller bare sprer glede til andre. – Disse bedriftene mener vi fortjener litt oppmerksomhet. Litt heder om du vil, sier regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland.

Vi mener at bedrifter som er med på å skape attraktive lokalsamfunn gjennom jobb- og verdiskaping skal settes pris på!

Nominer din bedrift her!

-  Prisen Månedens bedrift er en markering for å vise omverdenen hvor viktige små og store bedrifter er for samfunnet vårt. Vi kårer månedens bedrift hver måned, dette ut fra egen kontakt med våre medlemsbedrifter og nominasjoner som kommer inn. Utvelgelsen godkjennes av jurien bestående av NHO Nordlands styre som er geografisk og bransjevis spredt. Det er tross alt bedriftene og de ansatte som skaper liv og lys i bygd og by, sier Bjarmann-Simonsen.

Denne prisen har som mål å bli delt ut til bedrifter med ulik størrelse og bransje, fordelt geografisk rundt om i Nordland fylke. De som mottar prisen utmerker seg og er en viktig bidragsyter til jobb- og verdiskaping lokalt, regionalt og/eller nasjonalt, som skaper og vedlikeholder attraktive lokalsamfunn

Ikke minst er det viktig å synliggjøre alt som bedriftene bidrar med, og markere dette både sammen med avisene rundt om, men også i egne kanaler! 

- Selv om vi hele tiden er i kontakt med bedrifter som fortjener ros, vil vi gjerne også ha innspill. Vet du om en lokal bedrift, en ansatt eller en daglig leder som har gjort seg fortjent til litt heder og oppmerksomhet. Ja, da må du bare si i fra, avlustter regiondirektør Bjarmann-Simonsen.

Nominer din bedrift her!