NHO

Innhold

Her er medlem nummer 2500 i Rogaland

Nyhet, NHO Rogaland

Publisert

Fra venstre Elsa Fredrikke Nedrebø og Gunn Auglend Nedrebø fra Høst & Vår, med regionsdirektør Tone Grindland fra NHO Rogaland, til høyre. (Foto: Hanne Bore)

Høst & Vår fra Bryne er siste bedrift inn i NHO-fellesskapet. Aldri har NHO vært større.

Mens vi står midt oppi en krise, er det inspirerende at det er økt oppslutning om det organiserte arbeidslivet og at den norske modellen faktisk styrker seg, sier regionsdirektør Tone Grindland. 

NHO vokser stadig og teller nå hele 29.282 bedrifter, med til sammen 588.635 årsverk. Aldri har arbeidsgiverforeningen vært større, og korona-krisen har åpenbart ført til at flere bedrifter søker trygghet i NHO-fellesskapet. Særlig har veksten vært stor i bransjer som fikk umiddelbare problemer da Norge stengte. Sammenlignet med året før har medlemsveksten vært 3,28 prosent høyere det siste året. Også i Rogaland merker vi veksten. NHO Rogaland rundet nettopp 2500 medlemmer og 84.680 årsverk. LO i Rogaland økte for øvrig også med 1500 medlemmer i 2020. Også LO sentralt har opplevd vekst under korona-krisen.

- Høy organisasjonsgrad styrker tilliten i Norge. Derfor gleder vi oss over at både LO og NHO opplever vekst, sier Grindland. 

For å markere at NHO Rogaland nådde en ny milepæl, var regionsdirektøren innom med en blomster-kvast hos medlem nummer 2500 - Høst & Vår fra Time kommune.

-Vi meldte oss inn fordi vi trenger en organisasjon i ryggen, for å lettere kunne ta de rette avgjørelsene. Slik at vi kan skape gode arbeidsforhold til oss selv og våre ansatte framover, sier Gunn Auglend Nedrebør fra Høst & Vår. 

-Det er alltid en fornøyelse å møte nye medlemmer. For meg personlig var det også stas at de selger så stilige klær. Jeg kommer garantert tilbake, sier Grindland.