NHO

Innhold

Vi dobler antallet advokater

Nyhet, NHO Rogaland

Publisert

Her er vår nye advokat i Rogaland. (Foto: Atle Andersen)

Våre advokattjenester er svært høyt verdsatt blant medlemmene. Derfor ansetter vi Ann Mari Risvoll Winterhus-Fjeld.

Alle våre medlemmer kan få juridisk rådgivning innen arbeidsrett som en del av medlemskapet.  Før Winterhus-Fjeld tiltrådte, har advokat Hanne Irene Bore hatt svært travle dager.

- Krisen vi er inne i nå bare understreker behovet medlemsbedriftene har for denne kompetansen. Ann Mari har bred erfaring fra arbeidsrettslige spørsmål, bygger raskt tillit og er genuint interessert i bedriftene sine utfordringer. Hun kommer avgjort til å bli et sterkt kort for NHO og våre medlemmer, sier regiondirektør Tone Grindland.

Erfaring med internasjonal arbeidsrett

Winterhus-Fjeld kommer fra stillingen som senioradvokat i Arntzen de Besche advokatfirma. De siste 12 årene har 35-åringen jobbet i ulike advokatfirma - hovedsakelig med individuell og kollektiv arbeidsrett.

- Jeg gleder meg stort til å jobbe tett på næringslivet i Rogaland, og bli kjent med et bredt spekter av arbeidsgivere, sier Winterhus-Fjeld.

Stavanger-advokaten var tidlig opptatt av internasjonal handelsrett, og skrev masteroppgave om dette i 2007. Siden har hun arbeidet blant annet med internasjonal arbeidsrett, deriblant ulike rettslige problemstillinger som oppstår når arbeidstakere sendes inn eller ut av Norge for å arbeide innenfor eller utenfor EØS-området.  

Leder Advokatforeningen

Hun studerte ved Universitetet i Bergen i 2003-2008, og har siden bodd og jobbet i Stavanger. Winterhus-Fjeld har også vært styremedlem av Advokatforeningen Sør-Rogaland krets siden 2017 og har nylig tatt fatt på vervet som styreleder i foreningen.

- Flere utfordringer for samfunnet treffer nå samtidig - koronaviruset, oljeprisfall og svak krone. Det gir en krevende tid for bedriftene, og muligheten til å hjelpe våre medlemmer med juridiske problemstillinger engasjerer. Jeg ser frem til å arbeide mot et fortsatt sterkt og omstillingsdyktig næringsliv i regionen vår.

Her kan du lese mer om våre advokattjenester.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: