NHO

Innhold

Ny advokat på plass i NHO Rogaland

Nyhet, NHO Rogaland

Publisert

#205

Hanne Irene Bore er på plass som ny advokat i NHO Rogaland.

Det er en glede å ønske velkommen til vår nye advokat Hanne Irene Bore fra norsk olje og gass, som hadde sin første arbeidsdag i NHO Rogaland denne uken.

Bore er 38 år, utdannet jurist fra Universitetet i Bergen i 2005. Hun har 6 års erfaring fra ProJure Advokatfirma hvor hun har arbeidet innen områdene: arbeidsrett, selskapsrett og skatterett.

Bore har de siste årene arbeidet som advokat i landsforeningen Norsk olje og gass og kjenner således Rogalands største og viktigste næring svært godt. Her har hun arbeidet med medlemsrådgivning innen kollektiv og individuell arbeidsrett, og da spesielt innen oljeserviceområdet. Hun har også lang erfaring med tarifforhandlinger og tarifftvister.

- Vi er svært glad for å få Hanne med på laget. Med hennes kompetanse, erfaring og kjennskap til fylket og sentrale bransjer styrker vi medlemsservicen ut mot våre bedrifter, sier regiondirektør Tone Grindland i NHO Rogaland.

Sammen med advokat Svein Pedersen skal Bore blant annet bistå bedrifter i Rogaland med saker innen tariff, arbeidsmiljøloven, tilsetting, ferieloven, sykelønn og pensjon. Hun vil også holde relevante kurs for våre medlemsbedrifter.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på det juridiske arbeidet i NHO Rogaland, og ikke minst bli enda bedre kjent med det mangfoldige spennende næringslivet vi har her i Rogaland, sier Hanne Irene Bore. 

Bore tar over for advokat Kate Hidle, som i desember i fjor gikk av med pensjon. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: