NHO

Innhold

Ny rådgiver gir fulltallig lag

Nyhet, NHO Rogaland

Publisert

#005

Svanhild Hestnes Sondresen

Svanhild Hestnes Sondresen er ansatt som ny rådgiver med ansvar for kommunikasjon og politikk.

- Det er godt å komme i gang. Det er en svært spennende tid for næringslivet i Rogaland, med krevende utfordringer, men også mange muligheter, sier Sondresen, som begynte på kontoret på Næringslivets Hus etter ferien.

38-åringen kommer fra stillingen som mulighetsutvikler i Greater Stavanger. Der har hun samarbeidet tett både med kommuner, bedrifter og andre aktører for å skape flere arbeidsplasser og et bredere næringsgrunnlag i regionen.

-Jeg tror erfaringene jeg har fra prosjektarbeid med Greater Stavanger sine kommuner og samarbeidspartnere blir nyttig også i NHO-systemet, sier Sondresen.

Erfaring fra oljå

Sondresen gjorde ferdig sin mastergrad i kommunikasjon fra NTNU i 2009. Siden har hun jobbet for energiselskapene Shell og Halliburton med kommunikasjon og markedsføring.

-Svanhild tar med seg verdifull erfaring fra fylkets soleklart største næring, men hun har også fersk erfaring i å jobbe i skjæringspunktet mellom kommuner og næringsliv, sier regiondirektør Tone Grindland i NHO Rogaland. -I tillegg til hennes faglige spisskompetanse innen internkommunikasjon, har hun en personlighet som vekker tillit hos mennesker hun samarbeider med. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Svanhild, sier regiondirektøren.

Fullt lag på plass

NHO Rogaland har fått flere nye ansatte det siste halvåret. Ann Mari Winterhus-Fjell ble ansatt som advokat i april, mens Atle Andersen samtidig ble ansatt som rådgiver med ansvar for kommunikasjon og politikk. Med Sondresen på laget er regionkontoret omsider fulltallige igjen. Tre rådgivere, to advokater og regiondirektør jobber til daglig på kontoret i Stavanger sentrum.  I tillegg har Magne Karoliussen i NHO Reiseliv kontorplass hos NHO Rogaland. Snart tiltrer også Stig Bang-Andersen, som skal jobbe med det nasjonale leverandørutviklingsprogrammet for å sikre flere innovative anskaffelser på Vestlandet.

-Våren har vært preget av store endringer, både i samfunnet og internt på kontoret. Det føles godt å ha alle på plass. Det er nok å ta tak i denne høsten, sier Grindland. 

 

 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: