Frokostmøte: Hva er god ledelse og hvorfor trår vi noen ganger feil som ledere?

16. Februar kl. 08.30 - 10.30 Clarion Hotel Brattøra, Trondheim
250,- Medlem 300,- Ikke-medlem Påmeldingsfrist 15.02.2023

Hva er oppskriften på god og effektiv ledelse? Hva skaper motivasjon i hverdagen for dine medarbeidere? Hvordan skal du opptre som leder for å utvikle tillit og innflytelse ovenfor dine medarbeidere – som gir oppslutning om arbeidsoppgaver og ønsket måloppnåelse? NHO Trøndelag og Fremm rådgivning inviterer til frokostmøte om ledelse 16. februar.

Det kan være vanskelig å orientere seg i alle tilnærminger og forståelser av god og effektiv ledelse. Det foreligger imidlertid solid og god forskning som gir gode svar på spørsmålet om hva som er god og effektiv ledelse.

NHO Trøndelag og Fremm rådgivning inviterer til frokostmøte med tema Operativ ledelse – ledelse i hverdagen. Vi har fått med oss Trond Stiklestad, foredragsholder, forfatter og foreleser innen strategi, ledelse og organisasjonsutvikling ved NTNU og Handelshøyskolen BI. Stiklestad er også rådgiver i Fremm rådgivning, utdannet siviløkonom og sosiolog, og er sertifisert innen verktøyene DiSC og SPGR.

På møtet legges det opp til faglig påfyll, med presentasjon av sentrale og anerkjente ledelsesteorier. Det vil også bli rom til diskusjoner og erfaringsdeling.  

Påmelding til frokostmøtet finner du her.