NHO

Innhold

Bedre avgangstid til London fra Værnes

Nyhet, NHO Trøndelag

Publisert

Travel gate i London

Avgang fra Værnes til London endres til kl 16.10 fra og med 31 mars 2019. Retur fra London flyttes tilsvarende til kl 1130 lokal tid, 4 dager i uken.

Vi er godt fornøyd med å kunne tilby en ny avgangstid på ruten Trondheim - London som passer både forretnings og fritidsreisende enda bedre enn tidligere, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Avgang til London endres til kl 16.10 fra og med 31 mars 2019. Retur fra London flyttes tilsvarende til kl 1130 lokal tid, 4 dager i uken.

Avinor har over lengre tid hatt dialog med Norwegian om endring av dagens avgangstidspunkt som er kl 22.10. Gatwick Airport har utfordringer med kapasitet, så det er veldig gledelig at Norwegian nå har klart å få flyttet avgangen fra Trondheim til et bedre tidspunkt, sier Lufthavndirektør Marit Helene Stigen.

Berit Rian, adm.dir Næringsforeningen i Trondheimsregionen, og leder av arbeidsutvalget i Luftfartsforum for Trondheim lufthavn Værnes, uttaler at dette er en veldig god nyhet for næringslivet. Tidlig ettermiddagsavgang fra Værnes muliggjør arbeidsdag på kontoret for deretter å reise til London. Så kan man starte uthvilt på møter neste dag.

For oss i Norwegian er det viktig å lytte til innspill fra lokalt nærings- og reiseliv når vi arbeider med rutetabellen vår. Vi er godt fornøyd med å kunne tilby en ny avgangstid på ruten Trondheim - London som passer både forretnings og fritidsreisende enda bedre enn tidligere. Ruten har hatt en god utvikling og vi opplever at stadig flere britiske kunder benytter seg av direkteflygningen til Trondheim, noe som er bra for lokalt næringsliv i Trøndelag, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Endringen starter ved sommerprogrammet våren 2019, og billettene er allerede lagt ut for salg fra kr 499.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: