NHO

Innhold

Byggenæringen trenger forutsigbarhet

Nyhet, NHO Trøndelag

Publisert

Politikere på byggeplassbesøk

EBA Trøndelag inviterte denne uken listetopper i Trondheim til valgkampbesøk på Veidekke sitt prosjekt ZEB Flexible Lab som bygges for NTNU/SINTEF.

EBA inviterte listetoppene i Trondheim til valgmøte med omvisning på ZEB Flexibel Lab, presentasjon av byggenæringens viktigste saker og byutvikling på programmet.

Denne uken inviterte EBA Trøndelag listetopper i Trondheim til valgkampbesøk på Veidekke sitt prosjekt ZEB Flexible Lab som bygges for NTNU/SINTEF.
På programmet stod både omvisning i det som skal bli et fullskala kontorbygg hvor NTNU og SINTEF skal teste ut ny nullutslippsteknologi, presentasjon av byggenæringens viktigste saker fremover og dialog om byutvikling. 

EBA Trøndelag Valgmøte

EBA Trøndelag inviterte listetoppene i Trondheim til valgmøte.


Regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien, la vekt på næringens behov for forutsigbarhet i sitt innlegg.
- Byggenæringen er en av de største næringene i regionen vår og skal bedriftene fortsette å vokse er de avhengig av forutsigbare rammebetingelser, sier Lien.
- I tillegg til ytterligere vekst er også byggenæringen klar til å bidra til mer bærekraft om kommunen er klart til dialog om dette.

EBA Trøndelag Valgmøte

Tord Lien innleder på EBAs valgmøte

Fremoverlent næring

Direktør i EBA Trøndelag, Kristian Dahlberg Hauge, var fornøyd med å kunne vise frem ZEB Flexible Lab-prosjektet til Trondheimspolitikerne. 
- I dag har vi vist frem et glimrende eksempel på hva som kan oppnås i et byggeprosjekt når byggherre og entreprenører spiller sammen og bruker hverandres kompetanse i hele prosjektfasen, sier Hauge. 
- Byggenæringen er en næring med fremoverlente bedrifter som er klare til å være bidragsytere både på miljø, bærekraft og innovasjon så lenge forutsigbare rammebetingelser er til stede. 
Vi håper politikerne kan bidra slik at involvering og stimulering til innovasjon i nye løsninger blir standard i kommunale prosjekter - våre medlemsbedrifter er klare!

EBA Trøndelag Valgmøte

Valgmøte med EBA Trøndelag

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: