Artikkelarkiv

Vis filtrering

62 resultater

Type artikkel
Velg område
62 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ekstremværet Ingunn

  Fra i ettermiddag og kveld og frem til i morgen torsdag vil ekstremværet INGUNN sette sitt preg på hele samfunnet. NHO Trøndelag har i dag deltatt i møte i fylkesberedskapsrådet sammen med kommuner og ansvarlige myndigheter.

 2. Norsk Kylling AS er månedens bedrift!

  På Orkanger ligger Norsk Kylling AS. Denne bedriften i Reitan-familien er verdensledende innen bærekraft og dyrevelferd på kylling-feltet, og er også månedens bedrift i NHO Trøndelag. Les mer om Norsk Kylling og deres arbeid her!

 3. Regjeringen snur om friskolene!

  Onsdag 08. november arrangerte friskolene i Trondheim en demonstrasjon mot regjeringens planer om å kutte i støtten til landets friskoler. Flere hundre barn fra flere friskoler deltok, og det ble holdt appeller fra blant annet leder i Oppvekstkomiteen i Trondheim kommune. Etter demonstrasjonen fikk demonstrantene en gledelig beskjed!

 4. Trøndelag går mot kraftunderskudd!

  Denne uken lanserte NHO, LO og KS kraftløftet. Rapporten som er utarbeidet i samarbeid med THEMA Consulting Group, viser at Trøndelag styrer mot et kraftunderskudd om få år. "Dette viser hvor alvorlig situasjonen er i ferd med å bli", sier regiondirektør Guro Angell Gimse.

 5. NHO, LO og KS lanserer kraftløftet!

  Trøndelag styrer mot et kraftunderskudd om få år. Tiden for handling er nå. NHO, LO og KS har samarbeidet om utarbeidelsen av en rapport om kraftsituasjonen i Trøndelag, med mål om å skissere forslag til tiltak. 24. oktober legges kraftløftet frem - hva gjør vi nå?

 6. ISS har vunnet mangfoldsprisen!

  Trondheim kommunes mangfoldspris ble for første gang utdelt i 2014. Årets pris gikk til NHO-medlem ISS for deres fremragende arbeid innen inkludering og mangfold i deres bedrift. NHO Trøndelag gratulerer!