NHO passerer 25.000 bedrifter - Meråker Kjøtt tok steget

Per Johan Pedersen i Meråker Kjøtt og Jon Uthus i NHO Trøndelag

Jon Uthus, NHO Trøndelag (til høyre), besøker Per Johan Pedersen, daglig leder i Meråker Kjøtt i Nord-Trøndelag. Foto: NHO.

Meråker Kjøtt melder seg inn i NHO og blir medlemsbedrift nummer 25 000. - Bedre julepresang får vi ikke, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

– Alt vi arbeider med i NHO koker ned til å skape et bedre grunnlag for næringsvirksomhet.  Det må bli lettere å drive en lønnsom bedrift.  Når medlemmene er fornøyd med vår innsats – så får vi fortjenesten ved at flere bedrifter melder seg inn. At Meråker Kjøtt i Nord-Trøndelag melder seg inn NHO Mat og Drikke tror jeg er et slikt tegn på at vi er på riktig vei.  Og vi må hele tiden fortsette å forbedre NHO slik at bedriftene får stadig bedre drahjelp fra oss framover.    

– Jeg synes det var ekstra hyggelig at det var Meråker Kjøtt som rundet den store milepælen som medlem nr 25.000. De har i mange år stått i sentrum av norsk mattradisjon.  Helt siden 1954 har bedriften forsynt kundene med kvalitetsvarer som er godt kjent i hele Midt-Norge, sier Skogen Lund.

Utviklingen i antall medlemsbedrifter i NHO. 

#205

– Vi er svært glade for å få Meråker Kjøtt med i bransjefelleskapet i NHO Mat og Drikke. Med en slik tradisjonsrik hjørnesteinsbedrift med på laget står vi enda sterkere i arbeidet med å bidra til vekst, verdiskaping, investeringer og konkurransekraft i mat-, drikke- og bionæringen, sier Petter Brubakk adm.direktør for NHO Mat og Drikke. 

I 2008 hadde NHO 20.000 medlemsbedrifter. I årene fram til 2012 var økningen ganske moderat, men de siste fire årene har tilstrømningen tatt seg opp slik at vi kunne passere en ny milepæl i disse dager.