– Alt vi arbeider med i NHO koker ned til å skape et bedre grunnlag for næringsvirksomhet. Det må bli lettere å drive en lønnsom bedrift. Når medlemmene er fornøyd med vår innsats – så får vi fortjenesten ved at flere bedrifter melder seg inn. At Meråker Kjøtt i Nord-Trøndelag melder seg inn NHO Mat og Drikke tror jeg er et slikt tegn på at vi er på riktig vei. Og vi må hele tiden fortsette å forbedre NHO slik at bedriftene får stadig bedre drahjelp fra oss framover.
– Jeg synes det var ekstra hyggelig at det var Meråker Kjøtt som rundet den store milepælen som medlem nr 25.000. De har i mange år stått i sentrum av norsk mattradisjon. Helt siden 1954 har bedriften forsynt kundene med kvalitetsvarer som er godt kjent i hele Midt-Norge, sier Skogen Lund.
Utviklingen i antall medlemsbedrifter i NHO.

– Vi er svært glade for å få Meråker Kjøtt med i bransjefelleskapet i NHO Mat og Drikke. Med en slik tradisjonsrik hjørnesteinsbedrift med på laget står vi enda sterkere i arbeidet med å bidra til vekst, verdiskaping, investeringer og konkurransekraft i mat-, drikke- og bionæringen, sier Petter Brubakk adm.direktør for NHO Mat og Drikke.
I 2008 hadde NHO 20.000 medlemsbedrifter. I årene fram til 2012 var økningen ganske moderat, men de siste fire årene har tilstrømningen tatt seg opp slik at vi kunne passere en ny milepæl i disse dager.