NHO

Innhold

Utvider med 90.000 flere seter til Værnes

Nyhet, NHO Trøndelag

Publisert

Flyplass

Økt etterspørsel i Midt-Norge gjør at SAS øker kapasiteten på sine flyvninger fra Værnes med 90 000 flere seter i 2019.

Økt etterspørsel i Midt-Norge gjør at SAS øker kapasiteten på sine flyvninger fra Værnes i 2019. For tilbudet på innland innebærer dette større fly på flyvninger til Oslo og Nord-Norge, i tillegg til flere avganger til Stavanger sier informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen.

SAS sitt tilbud direkte til utlandet fra Værnes vil for sommeren 2019 fortsatt inneholde trøndernes feriefavoritter Alicante og Split. Samtidig øker SAS med flere avganger til Stockholm og København, som gir regionen en bedret forbindelse inn i det globale nettverket til SAS og Star Alliance.

Johansen berømmer det regionale engasjementet fra både Avinor, næringsliv og offentlige aktører for å få på plass den økte kapasiteten.

- Avinor jobber i nært samspill med flyselskapene for å utvikle rutetilbudet på Værnes i takt med etterspørselen i markedet, sier lufthavndirektør Marit Helene Stigen. Det er derfor veldig bra at SAS nå vil styrke tilbudet til de reisende over Værnes, sier Stigen.

Styrking av rutetilbudet innfases over tid fra høst 2018 med økt kapasitet på Stockholmsruten og deretter flere seter til København, Nord-Norge, Stavanger og Oslo i 2019.

Les mer på Adressa

Les mer på Bladet

Les mer på Trønder-Avisa

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: