Arrangement, NHO Vestfold og Telemark

Nettverkskveld med NHO Vestfold og Telemark

11. mai 2022, kl. 17.30–22.00 Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Oslo
850,- + mva
Påmeldingsfrist 10.mai

NHO Vestfold og Telemark inviterer deg til «kvelden før dagen» i forbindelse med NHOs Årskonferanse i Oslo Spektrum 12. mai.

I lys av situasjonen i Ukraina og dens konsekvenser for Europa, Norge og bedriftene, endrer vi temaet for NHOs Årskonferanse 2022  til «En ny morgendag».

Russlands angrep på Ukraina er først og fremst en menneskelig tragedie, og er en uakseptabel og ufattelig krigshandling. Samtidig må vi se på hvordan bedriftene kan bidra og samfunnet kan forberede seg i lys av sanksjoner mot Russland, økonomiske ringvirkninger, internasjonalt samarbeid, sikkerhet og beredskap, flyktningestrømmer og andre konsekvenser for norske bedrifter spesielt og næringslivet generelt.

Vi ser frem til å samle medlemsbedrifter, politikere, samarbeidspartnere og folk fra offentlig sektor til en hyggelig og uformell kveld i Oslo. Det blir innslag fra medlemsbedrifter, Næringsdepartementet, NHO og en politisk debatt med Olje-og energiministeren til stede.

Den fysiske årskonferansen er for spesielt inviterte, men denne kvelden er åpen for alle og det er førstemann til mølla som gjelder. 

Program

Kl. 17.30. Aperitiff og mingling.

18.00. Christina Kile ønsker velkommen, NHO Vestfold og Telemark
18.05. Janicke Andreassen (Ap), Statssekretær Nærings- og fiskeridepartementet
18.15. Lars Fredrik Bakke, Wood Group Norway AS
18.30. Helene Foldvik, Foldvik Familiepark
18.40 Patrick Solrunarson og Ghazi Khder, Support Service Partner AS
18.55. Pause 15 min
19.10. Kristian Enger, NHO
19.20. Dialogsamtale: Olje- og energiminister Terje Lien Aasland (Ap), Stortingsrepresentantene Mahmoud Farahmand (H) og Kathrine Kleveland (Sp). Samtalen ledes av Ove Mellingen, sjefsredaktør i TA
Kl. 19.50  Avslutning og klar for tapas og mingling.

Eventuelle spørsmål kan sendes til Christina Kile,

christina.kile@nho.no, mobil 91192404