Arrangement

NHO Vestfold og Telemarks regionale årskonferanse 2022

21. apr 2022 til 22. apr 2022 Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, Larvik
Medlem i NHO - kr 955,- eks mva Ikke medlem i NHO - kr 1.195,- eks mva

Velkommen til vår regionale årskonferanse på Farris Bad fredag 28.01. kl. 08.30.-15.30.! Hva skal til for å skape flere jobber i Vestfold og Telemark? Hvordan skal din bedrift få tak i nødvendig kompetanse? Denne dagen skal vi snakke om hva vi har lært av pandemien, morgendagens jobber, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere, og morgendagens arbeidsliv, for å nevne overskriftene.

Årskonferansens tema er "Morgendagens arbeidsliv" - og vi setter fokus på hvordan Vestfold og Telemark kan ta posisjon i en grønnere fremtid, digitalisering, fremtidens kompetanse, eksport og tjenestehandel. Vi ser frem til en innholdsrik dag med spennende innledere og folk fra ulike bedrifter, offentlig sektor og politikere. Konferansier for dagen er Christian Chramer, direktør for medlem og region i NHO.

For de som ønsker å komme kvelden før, arrangerer vi en "get together" med tapas, aperitiff og mingling torsdag 27.01. kl. 19.00. Anne-Ccilie Kaltenborn., administerende direktør i NHO Service og Handel, vil være kveldens Dinner Speaker.  

Du kan lese mer om hvem du møter her.

Vi håper du har anledning til å delta og vi gleder oss til å se deg. Velkommen!

Eventuelle spørsmål kan sendes til Christina Kile.

Disse møter du

Denne oversikten vil bli oppdatert løpende.