NHO

Innhold

Digitale håndbøker, workshop 17. januar i Skien

  • 17. jan 2019Kl. 12:30–15:30

Vurderer dere å abonnere på våre digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler på Klosterøya i Skien, i Direktør Smidths gate 3 - 3732 Skien

Digital håndbok

NHOs digitale håndbøker sikrer at all personalmessig viktig og nyttig informasjon er samlet på sted og at de ansatte finner svar på rettigheter og plikter i arbeidsforholdet. Som leder og arbeidsgiver sparer du tid og penger på at de ansatte selv finner frem i en håndbok som alltid er oppdatert. Workshopen er en unik mulighet til å jobbe konsentrert med din bedrifts digitale håndbok, med mange gode hjelpere tilstede.

Den første timen vil du få høre beste praksis i arbeidet med opprettelse av digitale håndbøker. Så skal du selv jobbe på PC med din bedrifts personal eller HMS-håndbok.

NHOs advokater sørger for at all lovpålagt informasjon ligger klart med en gang håndboken tas i bruk. Bedriften kan selv gjøre nødvendige tilpasninger og eventuelle tariffavtaler kan gjøres tilgjengelig i håndbøkene hvis ønskelig. De finnes både på norsk og engelsk og kan leses og oppdateres på PC, nettbrett og mobil.

Spørsmål? Kontakt Christina Kile, Rådgiver salg og marked, NHO Vestfold og Telemark. +47 91192404 - christina.kile@nho.no