NHO

Innhold

Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker!

Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du, sammen med oss, kan arbeide med din bedrifts HMS-, personal- og/eller lederhåndbok

#005

Workshop NHOs digitale håndbøker

NHOs digitale håndbøker sikrer at all personalmessig viktig og nyttig informasjon er samlet på sted og at de ansatte finner svar på rettigheter og plikter i arbeidsforholdet. Som leder og arbeidsgiver sparer du tid og penger på at de ansatte selv finner frem i en håndbok som alltid er oppdatert.

NHOs advokater sørger for at all lovpålagt informasjon ligger klart med en gang håndboken tas i bruk. Bedriften kan selv gjøre nødvendige tilpasninger og eventuelle tariffavtaler kan gjøres tilgjengelig i håndbøkene hvis ønskelig. De finnes både på norsk og engelsk og kan leses og oppdateres på PC, nettbrett og mobil.

Bli med! Workshopen er en unik mulighet til å jobbe konsentrert med din bedrifts digitale håndbok, med mange gode hjelpere tilstede. Hvis du ikke allerede har bestilt NHO Digitale håndbøker, kan du helt uforpliktende teste vår demo-versjon av håndbøkene gratis i 30 dager. Det du legger inn av innhold i håndboken under og etter workshopen, vil du få med over i ordinært abonnement, om du bestemmer deg for det etter prøve-perioden.

Programmet for workshopen er todelt:

  1. Den første timen vil du få høre beste praksis i arbeidet med opprettelse av digitale håndbøker.
  2. Deretter har vi satt av 2 timer hvor du selv skal jobbe på PC med din bedrifts digitale håndbok.