NHO

Innhold

Årets lærling fra Telemark er fra Villa Mat

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Lars Gino omkranset av arbeidsgivere, instruktører og veiledere fra opplæringskontoret. Bakerst fra venstre: Nils Johan Remen Fjeldahl, Marius Johansen, Andreas Liedholm, Per Johansen. Foran: Lars Gino Valen og Hanne Sondresen.

Lars Gino Valen har tatt fagbrev i både servitør- og kokkfaget. 19. juni ble han hedret med prisen "årets lærling" av NHO Reiseliv Sør-Norge!

Det var ikke kaffe og kake, i anledning at Per Johansens går inn i pensjonistenes rekker, Lars Gino var invitert til. I kulissene sto journalister fra Varden og TA sammen med opplæringskontoret og NHOs regionansvarlige for Reiseliv med gavesjekk og fotoapparat, sammen klarte de kunsten å overraske vinneren!  Juryens begrunnelse lød slik:

Lars Gino er en fantastisk representant for matfag, hotell- og restaurantbransjen. Han er en dyktig kokk med genuin interesse for faget. I tillegg er han en hyggelig, imøtekommende og flott servitør med kunnskap om mat og vin i kombinasjon, etikette og ikke minst profesjonell gjestebehandling. Han er arbeidsom, brennende engasjert og har nylig takket ja til et styreverv i Opplæringskontoret OSS & RM. Her vil han bli med i arbeidet med å rekruttere flere inn i reiselivet gjennom restaurant og matfagene. 

Daglig leder for Villa Mat, Marius Johansen har, i samarbeid med kjøkkensjef Andreas Liedholm og de andre ansatte, loset årets lærling gjennom mange år med fagopplæring. Lars har nå fagbrev i både servitør- og kokkfaget og har tatt sin utdanning som vekslingsløp mellom skolen, Hjalmar Johansen og lærebedriften. Opplæringskontoret OSS & RM har vært god støtte for alle, og har blant annet gjort læretiden variert med opphold i Frankrike. Der gjorde Lars Gino det så godt at han fikk tilbud om å komme tilbake, men han velger å jobbe i Telemark!
 
NHO Vestfold og Telemark ser frem til videre samarbeid med Lars Gino som god ambassadør for reiselivet. Vi er også glad for at seriøse og gode bedrifter som Villa Mat, med selskapslokaler som Villa Fløyen og Skageak Arena, skaper attraktive møteplasser for regionens befolkning og næringsliv. Og sist men ikke minst, de tar samfunnsansvaret det er å ansette og utdanne unge mennesker og gi dem en god start på karrieren.  Vi gratulerer!
 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: