Elever i Larvik bruker næringslivet i prosjekt

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

#005

Anne Kristine Anvik-Leach i Jotun holdt webinar for elevene og skolen delte begivenheten på Instagram så klart

Thor Heyerdahl videregående skoles elever ønsker å komme i kontakt med arbeidsgivere i Larvik og Vestfold. De har i oppgave denne uken å beskrive en fremtid med reduserte utslipp, ny teknologi og smart læring. Vil du kontakte skolen eller svare om elever spør din bedrift?

Fra 8. til 16. juni er elevene ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik aktive i "Thor Heyerdahl ekspedisjonen".  Hensikten er å utforske, lære om og bidra til oppfyllelse av FNs bærekraftmål. Elevene formulerer en problembeskrivelse, finner kunnskap og presenterer et fremtidsbilde som et "veikart" med tiltak mot problemet.

Nå ønsker elevene kontakt med lokale arbeidsgivere. Kan dere gi dem relevant og  god kunnskap om hvordan deres bedrift reduserer utslipp, bruker og utvikler teknologi eller utvikler deres kompetanse? Hvordan foregår smart læring og utvikling i deres bransje?

NHO er invitert til skolen for å snakke om fremtidens utdanning og arbeidsplasser. Her vil vi bruke vår kunnskapskilde "Veikart for fremtidens arbeidsliv" https://www.nho.no/tema/fremtidens-naringsliv/ 

Andre gjester på skolen denne uken er blant annet klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn, Anne Kristine Anvik-Leach fra Jotun, Ane Johansen ved Farris Bad og Lilly Skow Røed ved Grand hotell. 

Kan dere møte elever digitalt eller i bedriften? Ta i så fall kontakt med Næringslivskoordinator Per Eitrem på telefon 90 36 55 22
Lese mer på skolens hjemmeside?