NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

47 resultater

Type artikkel
Velg område
47 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO Vestfold og Telemark

  Xpert Technology Group AS stiller opp for fellesskapet

  Jørgen Landskaug er blant medlemmene det alltid er lett å spørre når NHO eller andre aktører arrangerer konferanser, og noen må tale næringslivets stemme.

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Fra stress til kontrollert effektivitet

  I dag fikk medlemmer i NHO Vestfold og Telemark en fin start på dagen. Etter deilig frokost på Comfort Hotel Porsgrunn, fikk de tips om hvordan skape et arbeidsmiljø hvor ansatte trives og er produktive, ikke stressa!

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Larviksbedriften Jotron har hatt stor nytte av NHOs lokale advokat

  – Det er lav terskel for å kontakte NHO-advokaten. Det setter jeg stor pris på, sier Merete Berdal, administrerende direktør i Jotron AS.

 4. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Se opp for grønne lærlinger!

  Sondre Ødegaard i bedriften Xpert Technology avdeling Blue Tec, er elektrikerlæring med fordyping i bærekraftig grønn teknologi. Torsdag møtte han hundrevis av yrkesfagelever på en stor teknologikonferanse i Vestfold

 5. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Female Future er klar for nytt kull

  Female Future er klar for nytt kull. Oppstart 13. november. Programmet har en varighet på ca. 9 måneder. 2020-utgaven er en nasjonal programpakke hvor samlingsstedet er Oslo. Søknadsfrist 27. september 2019.

 6. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Være lærer for en dag om svart økonomi?

  I uke 44, 28.10 til 1.11 er det tid for skoleaksjonen Vårt lokalsamfunn. Vil du være med en lærer i 2 timer i en 5. klasse for å snakke om arbeid, verdiskaping, skatt og velferd?

 7. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  NHO Kurs Politikk

  Hvordan få gjennomslag for din sak hos politikere? Alle bedrifter opplever fra tid til annen at de er interessert i utfallet av en politisk sak, enten i kommune, fylke eller nasjonalt.

 8. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  50 NHO-bedrifter bygget nye Horten videregående skole

  Veidekke Entreprenør AS med distriktsleder Lars N. Hjertås fikk i dag ros fra et samlet politisk miljø, kunnskapsminister Jan Tore Sanner og klima- og miljøminister Ola Elvestuen. 170 leverandører har på imponerende vis driftet en fossilfri byggeplass, håndtert utfordringer knyttet til vernede naturkvaliteter og gjenskaping av økologisk verdifulle områder og bygget et BREEAM-NOR-sertifisert hus med status som plusshus

 9. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Folkemøte: Hva gjør politikerne for næringslivet?

  NHO Vestfold/Telemark og Varden arrangerer åpent valgmøte på Kafe K i Porsgrunn der du kan høre både bedriftsledere og politikere.

 10. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  95 lærekontrakter på 8 dager

  Det lønner seg å jobbe tett og tverrfaglig i samme hus. Nå har 661 av årets søkere fått lærekontrakt og kun 126 søkere mangler plass. De er alle kontaktet og vil få hjelp utover høsten til å finne et skole- eller lærested som passer dem.