NHO

Innhold

Fra stress til kontrollert effektivitet

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Kom fra Kragerø Resort: Rebecca Langgaard og Ane Krog Pedersen

I dag fikk medlemmer i NHO Vestfold og Telemark en fin start på dagen. Etter deilig frokost på Comfort Hotel Porsgrunn, fikk de tips om hvordan skape et arbeidsmiljø hvor ansatte trives og er produktive, ikke stressa!

«Det beste jeg har hørt», var en av kommentarene til deltakerne. «Supert foredrag, veldig engasjerende», sa et annet .

Det var fysioterapeut og veileder i Life Improvement, Linda Hannevold Holt, som begeistret på frokostmøtet. Temaet var valgt fordi opplevelse og håndtering av stress er viktige temaer i dagens arbeidsliv. Mange arbeidsplasser får stadig flere oppgaver å fordele på færre ansatte, samtidig øker andelen stressrelatert fravær. Det vi tenker om stress, og hvordan vi snakker om stress, - påvirker stressreaksjoner i kroppen i stor grad. Individuell og kollektiv stressmestring handler derfor om å øve opp den positive mestringstroen. Ny stressforskning har gitt oss anvendelige metoder og kunnskap om hvordan arbeidsgivere sammen med sine medarbeidere kan skape effektivitet og opplevelse av kontroll i hektiske arbeidsdager.

Kjernen i dagens innføring, handlet om å sett av tid til planlegging for å skape oversikt. Slik vil de fysiologiske stressresponsene reduseres. Tanken på at du har kontroll, gjør noe med deg. Det er også viktig å øve på å ikke ha dårlig samvittighet!

For Christina Kile på NHO Vestfold og Telemarks regionskontor er det viktig å samle medlemmene til frokostmøter som dette. Medlemmene får utvidet sitt nettverk og kan få nye kunder, og hun får innblikk i medlemmenes arbeid og kan lettere jobbe for å få fornøyde medlemmer. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: