NHO

Innhold

Jenter og teknologi kommer til Vestfold

Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Jenter og teknologi

500 jenter i 9. og 10. klasse får inspirasjon til å velge teknologiutdanning i vårt statsbudsjettfinansierte tiltak. 5. november kommer vi til USN Bakkenteigen og her skal jentene fra ungdomsskolene møte våre rollemodeller.

Jenny Manvik fra Sandefjord fikk 2. plass i «Kjemi Grand Prix» ved UiO i 2017 og sommerjobb i Statoil. Nå har hun bachelor og master i «Materialer, energi og nanoteknologi» og jobber i Jotun. 

Elin Ringdal fra Horten er ingeniør og kan produktdesign. Hun er nå prosjektleder i kommunen og har oppgaver som spenner seg fra å lede arbeid med å rehabilitere en barneskole til 50 millioner kroner til sette opp et huskestativ til 50 tusen kroner og vurdere vedlikehold av skulpturer og fontener!

Karoline Bernklev fra Sandefjord studerer informatikk ved NTNU i Trondheim og er også aktiv som journalist i studentavisen «Under Dusken».

Vi ønsker å synliggjøre mulighetene for teknologiutdanning på yrkesfag, fagskole og høyskole og universitet. Med oss på laget har vi kvinnelige rollemodeller fra Vestfold. Vi vil vise elever relevansen og mulighetene som teknologi og realfag har i arbeidslivet, og arrangementene er knyttet opp mot læreplanmålene personlige valg, utdanning, yrker og arbeid i faget utdanningsvalg. Turnéen er finansiert av NHO, Nito og barne- og likestillingsdepartementet. Interessert i å vite mer?   "Jenter og teknologi".

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: