NHO

Innhold

Bedriftsbesøk i Sande, Larvik og Tønsberg

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Tronrud Betong AS

Tronrud Betong AS

Sammen med politikere besøkte NHO Vestfold og Telemark bedriftene H. Henriksen, iFokus og Tronrud Betong.

Tronrud Betong AS

Sammen med ordfører i Sande kommune Elin Gran Weggesrud besøkte vi Tronrud Betong. Midt i Sande sentrum bygges 58 leiligheter, og vi fikk være med å se på byggeprosjektet. Daglig leder Bård Helge Tronrud og Hanne Wam viste oss rundt, og fortalte om bedriften som ble grunnlagt i 2006. 10 ansatte og nylig ble det ansatt en lærling innenfor betong faget, og hyggelig å hilse på han også.

 

H. Henriksen

H. Henriksen i Tønsberg har en spennende historie, helt tilbake til 1872 og hvalfangstiden. Vi fikk historien fortalt av daglig leder Trygve Egenes, som presenterte familiebedriften med 40 ansatte. Stortingspolitiker Terje Lien Aasland var med oss og vi fikk innblikk i hva som er bedriftens hovedområder i dag, produksjon av prosjektiler blant annet. H. Henriksen leverer til mange land, over 85% eksport ut i verden. Representanter fra NITO og Fellesforbundet var med i møtet, og vi hadde gode samtaler rundt bordet.

 

iFokus

Sammen med stortingspolitiker Terje Lien Aasland og ordfører i Larvik Rune Høiseth besøkte vi Ifokus i Larvik. Daglig leder Hans Jørgen Johnsen viste oss bedriften som jobber med arbeid og inkludering, karriereveiledning og kompetanseheving. Vi fikk høre om ulike prosjekter og satte pris på å få treffe tillitsvalgte og Kjetil H. Kristiansen, som er daglig leder hos iFokus Arbeidsinkludering AS.

 

Tusen takk for gode møter og samtaler alle sammen!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: