RTC Offshore skapte nye muligheter i oljenedturen.

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Gaselle 2018

Amund Djuve, Sjefredaktør Dagens Næringsliv

RTC Offshore AS fra Telemark og Kabel Metall & Trafo Gjenvinning AS fra Vestfold ble årets vinnere av gasellekonferansen for Buskerud, Vestfold og Telemark 2018. 237 Gasellebedrifter var nominert fra Vestfold og Telemark.

Dagens Næringsliv kårer hvert år Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter i hvert fylke, i tillegg til at det kåres en nasjonal vinner.

En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Det var god stemning og fullsatt sal under gasellekonferansen 2018 på Quality Oseberg i Tønsberg.

 

Skapte nye muligheter i oljenedturen

Jonas Christensen og Terje Thorsen startet RTC Offshore i 2013. Da lå oljeprisen på godt over 100 dollar per fat. Noen måneder senere startet nedturen og oljeprisen var nede i under 30 dollar per fat. Vi hadde fokus på løsninger i oljenedturen, sier Christensen. På fire år har selskapet gått fra to til 47 ansatte.

 

Et skikkelig kinderegg

I Vestfold var det Kabel Metall og Trafo Gjenvinning som ble årets gasellevinner. Et skikkelig kinderegg, sier regiondirektør i NHO Vestfold og Telemark Kristin Saga om bedriften. De skaper arbeidsplasser, bidrar med produkter det er marked for og unngår avfall på avveie.

 

Nye arbeidsplasser i privat sektor

Gasellebedriftene skaper tusenvis av nye arbeidsplasser i privat sektor, og har stor betydning for videre vekst i regionene.

NHO Vestfold og Telemark gratulerer vinnerne og alle de andre gasellebedriftene!