NHO

Innhold

Møt Anne, politiets nye næringslivs-koordinator

Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Politiet skal ikke bare passe på hyttefolket. De melder om grove tyverier av maskiner i næringsbygg som står tomme og bedrifter som opplever CEO-bedrageri, fakturasvindel og cyberangrep på grunn av mer hjemmekontor

Kriminelle tar ikke fri under Covid-19 pandemien, de finner våre sårbarheter. Nå trenger politiet hjelp av næringslivet for å forebygge ytterligere kriminalitet.

Anne Strand er næringslivskoordinator i Sør-Øst politidistrikt og jobber for å redusere kriminalitet rettet mot næringslivet og finansnæringen i fylket. Funksjonen skal sørge for et godt lokalt samarbeid mellom operative tjenester i politiet, vekter- og sikkerhetsbransjen, næringsliv og sikkerhetsmyndigheter. Anne vet hvilket trusselbilde vi står overfor og oppfordrer nå flere til å gjøre risikovurderinger og iverksette tiltak. 

NHO har allerede god samhandling med ulike deler av næringslivet, næringslivets sikkerhetsråd (NSR), skatteetaten, NAV, PST, Nasjonalt ID-senter og lokale nærings- og bransjeforeninger. Som gruppe kan vi nå følge opp rådene fra politiet bedre og på nye måter.

Les derfor nyhetsbrevene fra Sør-Øst politidistrikt. Det forrige kom i mars og er lagt ved lenger ned i denne saken. Bruk også sidene som politiet har laget i samarbeid med NSR - næringslivets sikkerhetsråd. De har blant annet laget en sak om sikkerhetsrutiner og løsninger tilpasset hjemmekontor.

Anne Strand har jobbet Telemark politidistrikt siden 2004 med både etterretning, analyse og virksomhetsstyring. Hun har også vært ute i internasjonale oppdrag for UD og FN i Sør-Sudan og i Hebron på Vestbredden. I dag har Anne kontor ved Larvik politistasjon.

Anne er ny i rollen og ønsker å utvide sitt nettverk. Vi har derfor tipset henne om alle våre gode samarbeidspartnere i nærings- og bransjeforeninger, klynger, medier og gode folk i arbeidstakerorganisasjonene.

Anne har telefon 97973169 og e-postadresse anne.strand@politiet.no


Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: