NHO

Innhold

Smag & Behag er årets reiselivsbedrift

Nyhet, NHO Agder, NHO Vestfold og Telemark

Publisert

#005

VINNERLAG: Hans Petter Klemmetsen i Smag & Behag understreker at bedriften er helt avhengig av et sterkt team av svært kompetente medarbeidere for å lykkes. Her er han sammen med medarbeiderne Margrethe Svinøy, Agne Evensen og Sindre Braastad Larsen.

Hans Petter Klemmetsen og hans team i bedriften Smag & Behag mottok prisen på Sørlandets Reiselivsdag i Mandal torsdag 9. mai

Utmerkelsen skjedde i regi av NHO Reiseliv region Sør-Norge, som har registrert at Smag & Behag er i en kraftig vekstfase og har nå rundt 120 ansatte. Driften startet i Storgaten i Grimstad i 2011 og i dag etablert Grimstad, Bjellandstrand Gård på Tromøy utenfor Arendal og i Kongensgate i Kristiansand.

Oppskriften bak suksessen har vært å arbeide målrettet og langsiktig med å utvikle restauranter med fokus på høy matkvalitet, kortreiste råvarer, lokale mattradisjoner og gode smaker fra inn- og utland.

I juryens begrunnelse trekkes det spesielt frem hvordan Hans Petter Klemmetsen har lykkes med å tilby sine gjester unike opplevelser gjennom dedikasjon, innovasjon, god service og lidenskap til fag og bransje. Bedriften bidrar også til økt turisme i regionen gjennom ulike arrangementer, for eksempel kurs og eventer med kjente utenlandske vinkjennere og kokker. Bedriften har lærlinger og er en viktig aktør i arbeidet med rekruttering til bransjen, heter det i juryens begrunnelse.

Gründer og daglig leder Hans Petter Klemmetsen er både stolt, glad og rørt over prisen. – Det betyr mye å få en slik anerkjennelse fra kolleger i bransjen som kan faget og er kvalitetsbevisste. Vi vokser og prøver å bli stadig bedre, takket være et fantastisk team av medarbeidere. Uten alle de dyktige fagfolkene vi har med oss og dere entusiasme, hadde vi aldri klart å skape det vi har fått til så langt, sier Hans Petter Klemmetsen.