NHO

Innhold

Xpert Technology Group AS stiller opp for fellesskapet

NHO Vestfold og Telemark

Publisert

Jørgen Landskaug er blant medlemmene det alltid er lett å spørre når NHO eller andre aktører arrangerer konferanser, og noen må tale næringslivets stemme.

En dag er det teknologimesse for 2800 yrkesfagelever i Boligmappa Arena i Larvik. En annen dag skal 750 ungdomskolejenter i Hjertnes kulturhus på turneen Jenter og teknologi. Samme uke er  200 karriereveiledere samlet på Park i Sandefjord.

Felles for dem alle er at de vil lære om dagens næringsliv og utvikling av ny teknologi. NHO er velsignet med mange medlemmer som stiller opp når vi ber, og ekstra fornøyde denne høsten er vi med Jørgen og hans ansatte i Xpert Technology Group. Hele laget stiller opp og bruker av verdifull tid for å bidra til at vi "er sammen om ditt og mitt Vestfold og Telemark", som det heter i politikken.

Lærlingen Sondre er lærling i elektroinstallasjon i BlueTec AS og tar fagutdanning for å være med på å bygge opp det grønne, fornybare næringslivet. Han brukte hele dagen i Larvik, der Jørgen Landskaug også holdt foredrag og sto på stand.  Elektriker Marte Marthinsen delte sine erfaringer som en av få jenter på jobb, og fortalte jentene i Sandefjord om sin interesee for bil, en flott rollemodell som vi vet at inpirerer unges utdanningsvalg! Prosjekt- og anleggsleder Steinar Frekhaug i Xpert gjorde også inntrykk på fylkets karriereveiledere, da han og et team var på scenen under konferansen med et rollespill som forestilte et byggemøte med gjennomgang i BIM. Her ble kollisjoner analysert og arbeidsoppgaver fordelt, til informativ glede for tilskuerne. 

Hvis du og din bedrift også vil profilere bedriften og bidra med samfunnsinnsats for et godt samarbeid med det offentlige, ta kontakt.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: