NHO

Innhold

NSR: Kurs i sikringshåndboka

  • 23. sep 2019til 24. sep 2019
  • Nordre Nøstekaien 1

Næringslivets sikkerhetsråd inviterer i samarbeid med Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) i Forsvarsbygg, til kurs i Sikringshåndboka i Bergen

Personvern

Foto: Unplash

Kurset, som går over to dager, gir en innføring i Sikringshåndboka, og tar for seg samtlige kapitler i boken. Første dag legger vi spesielt vekt på sikringsteori, sikkerhetskultur og begreps­bruk. Vi tar for oss lovverket, ulike menneskelige og organisatoriske forhold og gjennomføring av risiko og sårbarhetsvurderinger. Dagen avsluttes med en innføring i planlegging og gjennomføring av sikringstiltak med referanse til NS-5834.

Dag 2 vil i store trekk være en gjennomgang av metoder for sikring mot ulike trusler. Kurset gir deltagerne en innføring i beskyttelse mot uønskede hendelser, blant annet fysisk inntrengning, eksplosjoner, mot beskytning og mot trussel stoffer (CBRN). Vi gir også en kort gjennomgang av ulike spesialfunksjoner før kurset avsluttes med oppbygging og bruk av sikringsklasser.

Kurset gjennomføres ved forelesninger og øvelser, med totalt 16 kurstimer. Instruktørene kommer fra NKSB, Forsvarsbygg, som har skrevet Sikringshåndboka.  Du mottar kursbevis etter fullført kurs.

Pris:
Medlemmer Næringslivets sikkerhetsråd (NSR): kr 5.500,-
Ikke medlemmer NSR: kr 7.000,-


NB: Kurset arrangers av Næringslivets sikkerhetsråd, ikke av NHO Vestlandet. For spørsmål kontakt NSR.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: