NHO

Innhold

Er du vår nye rollemodell?

Nyhet, NHO Vestlandet

Publisert

Mobil header jenter og teknologi

Er du, - eller kjenner du våre rollemodeller i Bergen 5. november?

Jenter og teknologi er et prosjekt som NHO, NITO og NSR samarbeider om og som har som mål å øke kvinneandelen på teknologiutdanninger i alle deler av utdanningssystemet.

Vi skal ut på turné og besøke 17 steder over hele landet, og leter etter lokale rollemodeller til hvert enkelt sted vi besøker. Vi vil vise jenter i 9. og 10. klasse relevansen og mulighetene som teknologi og realfag har i arbeidslivet. Med oss på laget skal vi derfor ha kvinnelige rollemodeller fra hele landet. Er du vår neste lokale rollemodell?

Vi søker deg som har bakgrunn fra enten tekniske yrkesfag, fagskole eller realfag og teknologi på høyskole og universitet. Du er mellom 18 og 30 år, og er enten fremdeles under utdanning eller i jobb. 

 Merk at lokale rollemodeller i hovedsak kun deltar på ett arrangement. Dersom din profil passer til ett av våre arrangementer kommer vi til å ta kontakt med deg på e-post eller mobil. På selve arrangementet vil du bli invitert til en ca. 15 minutter lang sofasamtale med vår konferansier Synne. Synne vil ta kontakt med deg på forhånd av arrangementet for å snakke om hva dere går gjennom i sofasamtalen og bli bedre kjent. 

I Bergen går arrangementet av stabelen tirsdag 5. november.

Meld deg på da vel,  - eller tips en venninne som du tror kan passe  :-)
Håper vi sees!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: