NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

72 resultater

Type artikkel
Velg område
72 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestlandet

  Benkemøte om skatt, anbud og kompetanse

  Et innholdsrikt og nyttig møte mellom stortingsrepresentanter fra Sogn og Fjordane og Hordaland og styret i NHO Vestlandet med fokus på relevante saker for næringslivet i vår region.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  - Vi trenger din ærlige tilbakemelding!

  - NHO er til for bedriftene, og våre medlemmer sine tilbakemeldingerer er svært viktig for vårt arbeid. NHOs medlemsundersøkelse 2019 er nå sendt til bedriftene. Benytt anledningen til å si din mening om medlemsskapet, sier regiondirektør Tom Knudsen.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Jenter og teknologi til Bergen

  Tirsdag 5. november kommer turneen "Jenter og Teknologi" til Bergen. Kjenner du jenter i 9. -og 10. klasse som er interressert i teknologifag?

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO-medlemskap gjør AdO Arena i Bergen bedre

  Har du vondt i ryggen, går du til legen. Føler du deg utbrent, går du til psykolog. Men hva skjer når det dukker opp utfordringer på arbeidsplassen – og du er daglig leder? Hvem går du til da?

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO-råd gir frisørsuksess i Bergen

  – Vi har hatt svært få krevende personalsaker. Det er fordi vi stadig rådfører oss med NHO-advokaten, sier Kristin Blytt Davidsen.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Har din bedrift forberedt seg på Brexit?

  Hva skjer med norske bedrifter sin markedsadgang til og samarbeid med Storbrittania når landet trer ut av EU den 31. oktober? Blir det fullt stopp ved grensene eller blir det Business as usual?

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Godt og dårlig nytt for jobbskapning på Vestlandet

  Ingen store og dramatiske nyheter i neste års statsbudsjett. Men vi hadde håpet på et mer næringslivsvennlig skatte- og avgiftsbudsjett i 2020.

 8. Nyhet, NHO Vestlandet

  Krevende situasjon for bedriftene

  Manglende kompetanse er en stadig større utfordring for NHOs medlemsbedrifter. 6 av 10 bedrifter har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Kjære folkevalde – det er no jobben byrjar

  Måndag, 9. september, vart det valt inn 1204 nye folkevalde i Vestland sine kommunestyre og fylkesting. Den viktigaste oppgåva til våre folkevalde er å prioritere korleis kommunane og fylket sine inntekter skal skapast og fordelast.