NHO

Innhold

Fremtiden næringsliv i Vestland markerer seg godt i NM

Nyhet, NHO Vestlandet

Publisert

Hele 15 ungdomsbedrifter fra Vestland deltar i Norgesmesterskapet om årets beste UB.  Ungdommene henter hjem både priser, plasseringer, heder og ære. Dette lover bra for fremtidens næringsliv!

Over 11.000 elever fra hele landet har skapt sine egne ungdomsbedrifter i regi av Ungt Entreprenørskap. 15 ungdomsbedrifter fra Vestland ble sendt videre til NM. Vestlandet vant tre priser og utmerket seg på markedsføring, ledelse og kundeopplevelser digitalt.  

Norge trenger ungdom som tør å satse, enten de vil satse på sin egen bedrift eller de vil utfordre det etablerte som arbeidstagere. Ungdomsbedriftene har fått testet ut gründerlivet i trygge omgivelser, noe som gir større sannsynlighet for at de en gang i fremtiden selv blir jobbskapere. Ungdommene har fått verdifull kompetanse som arbeidsmarkedet vil trenge mer av fremover. 

170 ungdomsbedrifter med godt over 900 elever var påmeldt årets digitale norgesmesterskap, hvor de konkurrerer i 14 ulike kategorier.  Ungdomsbedriftene Cozy Vintage UB, Waage Studio UB ( bildet) og Plantære UB fra Vestland fikk henholdsvis 1.plass, 2.plass og 3.plass i ulike kategorier.  


Her er det mye god inspirasjon å hente for det etablerte næringslivet.  Vi gleder oss til å ønske fremtidens gründere velkommen til næringslivet - og ser fram til å samarbeide med flotte ungdsombedrifter.
Vi heier på dere!