NHO

Innhold

Gry Miriam Olsen ny regiondirektør i NHO Vestlandet

Nyhet, NHO Vestlandet

Publisert

#005

Gry Miriam Olsen

Gry Miriam Olsen (47) er ansatt som ny regiondirektør i NHO Vestlandet. Olsen er i dag administrerende direktør i Keolis Norge, som bl.a. drifter Bybanen i Bergen.

Keolis er en del av et stort globalt transportselskap, som, i tillegg til å drifte Bybanen, skal ta over en av fire bussruter i Bergen fra  1. desember i år.

 - Vi er veldig glade for å få Gry med på laget i NHO og i NHO Vestlandet. Hun kjenner regionen godt, har solid næringslivserfaring og har stor kunnskap fra samferdsel- og logistikksektoren. Dette er noe som vil være særlig viktig for våre medlemmer i "samferdselsregionen" Vestland, sier Christian Chramer, direktør for medlem og region i NHO.

Han ønsker også å takke fungerende regiondirektør, Grete Karin Berg, for den store og viktige jobben hun har gjort i NHO Vestlandet det siste året.
- Grete Karin har vært en solid klippe som fungerende NHO-sjef i Vestland, og jeg er glad for at hun vil holde fortet med stødig hånd fram til Olsen er på plass på nyåret, sier Chramer.

I en krevende tid for næringslivet i hele landet, ser styreleder i NHO Vestlandet fram til å kunne ønske velkommen en regiondirektør for NHO Vestlandet med lang og relevant erfaring fra næringslivet, og som kjenner regionen godt.
- Næringslivet i regionen vår står foran store endringer som følge av koronapandemien, grønn omstilling og endringer i næringsstrukturer. Men vekst- og utviklingsmulighetene er likevel store i hele regionen. I denne situasjonen blir NHO svært viktig. Og når NHO Vestlandet nå får ytterligere forsterkninger med Gry som ny regiondirektør, skal det bidra til enda bedre service overfor våre mange medlemsbedrifter fra Stad til Sveio. På vegner av våre medlemmer gleder jeg meg til å samarbeide med Gry når hun tiltrer på nyåret, sier styreleder i NHO Vestlandet, Aina Berg.

Gry Miriam Olsen vil starte i NHO Vestlandet etter nærmere avtale.
- Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny utfordring i en region med utrolig mange dyktige mennesker, og bedrifter med stort potensial. Jeg gleder med også til å få bruke min erfaring fra inn og utland til medlemmenes beste, sammen med teamet i NHO Vestlandet. Et hovedmål blir å finne gode samarbeidsløsninger med våre medlemmer i hele regionen. Da vil vi kunne skape gode synergier og utnytte det store potensialet som finnes i både bygd og by i Vestland fylke. Meningen må jo være at regionen skal bli enda mer attraktiv for folk og næringsliv, sier den påtroppende regiondirektøren.

 

Kontaktpersoner:

Gry Miriam Olsen – påtroppende regiondirektør: 959 89 458

Aina Berg – Styreleder NHO Vestlandet: 41 66 70 25

Christian Chramer – direktør medlem og regioner i NHO: 928 82 360

 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: