NHO

Innhold

Satser på digitale kurs og opplæring

Nyhet, NHO Vestlandet

Publisert

#005

Påmeldingene til ukes-kurset online er nå åpen.

- Jeg gleder meg til å holde kurs i nytt format. Dette er spennende nybrottsarbeid, og ikke vanlig arbeidsform for en advokat, sier Nina Tennebekk om det nye digitale kurstilbudet fra NHO Vestlandet.

Hverdagen med en pandemi, smittevernhensyn og utstrakt bruk av hjemmekontor har endret måten norske virksomheter jobber på. Situasjonen rundt pandemien gjør at vi må tenker nytt og tar i bruk digitale løsninger både rasker og i langt større grad enn tidligere.

- Vi håper våre nye tilbud tas i bruk og at medlemsbedrifter over hele landet benytter muligheten til å skaffe seg oppdatert og nyttig informasjon via nye kanaler, sier regiondirektør Grete Karin Berg.
Hun utdyper: Når hverdagen for svært mange ledere handler om å tilrettelegge best mulig for at bedriften skal gå rundt i en vanskelig periode, er det viktig og nødvendig at vi som organisasjon leverer informasjon og tilbud som er relevante for bedriftene. Derfor tilbyr NHO Vestlandet nå digitale kurs og webinar til medlemsbedrifter, både i Vestland fylke, men også over hele landet via nasjonale sendinger, sier regiondirektøren

- Vi planlegger akkurat nå kurs som skal gå over en uke, med én times felles undervisning hver dag.
På den måten får arbeidstaker fortsatt mye igjen av arbeidsdagen, og slipper reise til og fra kurs eller studiested.
Vi ser at disse nettbaserte tilbudene fra regionkontoret har vært svært populære.
Responsen har vært over alle forventning og vi ser at bruken av digitale verktøy har gått veldig fint. Mange bedrifter har hatt en bratt læringskurve, men omfavner nå disse tilbudene med stor iver. Det er vi glade for, sier Berg.

Ny digital hverdag
I løpet av våren har medarbeiderne på regionkontoret fått nye oppgaver, ny kunnskap og en helt ny arbeidshverdag som er langt mer digital enn før pandemien brøt ut.
Nå evaluerer teamet hva som fungerer, og jobber nå med å tilpasse informasjonstilbudet til medlemmene på flere temaområdet. GKM _450 px.jpg

Regiondirektøren forteller om svært gode tilbakemeldinger på webinar om både medlemsfordeler, arbeidsgivers styringsrett og ferieloven.
- For oss er det viktig å tilby informasjon og kurs som er relevante for våre medlemmer, derfor tilpasser vi tilbudet etter tilbakemeldinger og behov hos våre medlemmer, sier Berg.

Gjennom en hel uke fra 21 – 25. september skal advokat Nina Tennebekk holde digitalt kurs i nedbemanning.
- Selvsagt må vi ta slike utfordringer på strak arm, sier Nina. Hun forbereder nå de siste detaljene for ukes-kurset som gjennomføres på denne måten for første gang i NHO Vestlandets historie.

- For arbeidsgiverne er det en fordel å slippe å reise, særlig i disse tider, til et kurssted.
De aller fleste har anledning til å finne én time hver dag gjennom uken for å oppdatere seg på viktig og relevant informasjon. Det gis fleksibilitet ved at man hver dag får tilsendt opptaket fra direkte sendingen og dermed kan se det når det passer i egen arbeidshverdag. Etter fem kurstimer lover advokaten at problemstillinger rundt nedbemanning skal være godt belyst.
- Jeg gleder meg til å holde kurs i nytt format. Dette er spennende nybrottsarbeid, og ikke vanlig arbeidsform for en advokat, avslutter hun.

 


I september tilbyr NHO Vestlandet webinar og kurs med innenfor disse områdene:

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: