NHO

Innhold

Morten Nygård Bakke blir fagsjef for politikk i NHO Viken Oslo

Nyhet, NHO Viken Oslo

Publisert

Morten Nygård Bakke blir ny fagsjef for politikk i NHO Viken Oslo

Morten Nygård Bakke blir ny fagsjef for politikk i NHO Viken Oslo Foto: Jan Richard Kjelstrup/ASD

Morten Nygård Bakke kommer til NHO fra politikken. Regelverket gjør at han har karantene fram til 25. april. Inntil i dag var Bakke statssekretær for arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og valgte selv å slutte for å begynne i jobb i NHO Viken Oslo.

-Vi har hentet Morten for å styrke teamet som jobber med politisk gjennomslag for medlemmene i Viken og Oslo, sier regiondirektør Nina Solli.

Bakke har utdanning i markedsføring fra Skottland. Han har erfaring fra regjering, fra byrådet i Oslo og ikke minst fra næringslivet.

- Kombinasjonen av næringslivserfaring og så mye politisk erfaring er krevende å finne. Jeg synes vi er svært heldige som har fått Bakke til NHO Viken Oslo. Han vil styrke teamet vårt og bidra til å bygge nye Viken og Oslo, slik at regionen oppleves attraktiv for næringslivet, sier, sier Solli

- Jeg er glad for å kunne komme til NHO Viken Oslo. Dette er en utrolig spennende region med over 200.000 årsverk og rundt 8000 medlemsbedrifter. Det skal bli spennende å bli kjent med bedriftene og menneskene som arbeider der, og å jobbe med å bedre rammebetingelsene for bedriftene i denne regionen, sier Bakke.

 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: