NHO

Innhold

Nettverksbygging i NHO

Nyhet, NHO Viken Oslo

Publisert

Gründerne i TradingFoe anbefaler NHOs årskonferanser til nyttig nettverksbygging

Gründerne i TradingFoe anbefaler NHOs årskonferanser til nyttig nettverksbygging

Globale trender påvirker bedriftene. “Vi og verden” er temaet for NHO Viken Oslos årskonferanser. Gründerne i TradingFoe fremhever mulighetene til nettverksbygging på denne arenaen.

- Nettverk er viktig, sier Mo Zaw Win i TradingFoe. 
- Vi meldte oss på Årskonferansen til NHO Viken Oslo i januar for å bli kjent med lokale bedriftsledere og høre hvordan verden berører deres bedrift. Nettverk var også avgjørende for at vi valgte å bli medlem i NHO og Norsk Industri. 

- Jeg startet med å eksportere Omega-3 til hjemlandet mitt, Myanmar, ved siden av BI-studier, sier Mo Zaw Win. Senere møtte jeg Thomas Dang fra Vietnam som hadde en lignende idè og sammen dro vi til Sørøst-Asia for å møte potensielle kunder. Vi så behovet for forenkling og utviklet en e-handelsplattform der vi kobler kjøpere og selgere fra Norge og Sørøst-Asia. Slik ble TradingFoe til, sier Thomas Dang.

Kunnskap og nettverk
-Vi vet at NHO har mange medlemmer som driver med eksport og sitter med store mengder kunnskap. NHO har samtidig råd å gi om arbeidsgiveransvar og arbeidskontrakter. Det er viktig for et ungt selskap som oss, sier Mo Zaw Win. Vi tror også at vi kan hente mye lærdom fra NHOs internasjonale avdeling når det gjelder handelsavtaler og handelslovgivning, sier gründerne.

Bli med på NHO Viken Oslos årskonferanse i Sarpsborg eller Drammen 
Temaet for årets konferanser er “Vi og verden”. Bedriften din blir påvirket av internasjonale forhold, enten du driver internasjonalt eller ikke. På årskonferansene ser vi på hva internasjonale forhold betyr for bedrifter i Østfold og Buskerud. Lokale bedriftsledere vil fortelle om hvilke muligheter de ser for framtiden.

Meld deg på her:
13. mars Årskonferansen: Vi og verden, Sarpsborg 
19. mars: Regional årskonferanse i Buskerud