NHO

Innhold

NHO Østfold månedens bedrift gjør mer enn å selge kule biler

Nyhet, NHO Viken Oslo

Publisert

Bilfirmaet Erling Rød AS i Askim er månedens bedrift og signerte nylig Ringer-i-Vannet avtale nr.2000.

-Bedriften driver god butikk med et godt arbeidsmiljø og har skapt flere arbeidsplasser. De er rause og gir en sjanse til de som har falt utenfor arbeidsmarkedet, sier regiondirektør Roald Gulbrandsen i NHO Østfold.

Nylig viste NHOs KommuneNM at Østfold har en utfordring med mange utenfor arbeidslivet. Derfor syns det regiondirektøren at det er ekstra stas med bedrifter som Erling Rød AS.

-Dette er utrolig viktig og bra gjort. De tar imot lærlinger og gir dem god opplæring og kompetanse. De har fokus på utvikling og innovasjon, og arbeider kontinuerlig med å forbedre selg selv, sine tjenester og produkter. Erling Rød AS bidrar med masse positivt til samfunnet, sier Gulbrandsen. 

-Vi har som regel to lærlinger på verkstedet vårt til enhver tid. Det er den beste rekrutteringen vi har og som regel blir de værende, sier en stolt daglig leder Espen Rød.

Lærlingen Linn Sagvik-Go legger ikke skjul på at hun trives hos sin nåværende arbeidsgiver.

-Her er det topp, det beste er arbeidsmiljøet og kompetansen jeg får, forteller Linn.

Ringer-i-Vannet avtale nr.2000!

NHOs inkluderingssatsning Ringer-i-Vannet har virkelig klart å mobilisere næringslivet. Rekrutteringsavtale nummer 2000 ble signert denne måneden med bilforhandler i Askim.

Med avtalen får de en fast kontaktperson fra arbeid og inkluderingsbedriften Deltagruppen som bidrar grundig bedriftskartlegging og tett oppfølging av bedrift og kandidat.

- Dette er NHOs hovedtiltak for et inkluderende arbeidsliv for å gi de som faller utenfor en ny sjanse og Ringer i vannet-avtale nr. 2.000 i Norge er gjort med nettopp Erling Rød AS, det er viktig for individet og for hele Østfold-samfunnet, sier Gulbrandsen.

 

Kilde: Smaalene Avis

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: