NHO

Innhold

Politiske verksteder i hele Viken

Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

Publisert

#205

Det skal arrangeres 13 politiske verksteder i Viken og Oslo.

NHO Viken Oslo planlegger 13 politiske verksteder i hele Viken. Først ut er Kongsberg 6. juni.

-NHO Viken Oslo hadde flere politiske verksteder i forkant av programarbeidet i Viken. Vi har god erfaring med denne måten å koble politikere med bedriftsledere på. Vår hensikt er at politikerne skal lære mer om bedriftenes hverdag og diskutere hvordan kommune og næringsliv sammen kan legge til rette for at både nye og eksisterende bedrifter utvikler seg og vokser. Målet er at enda flere kan finne en trygg og lønnsom arbeidsplass i sin kommune, sier valgkampansvarlig NHO Viken Oslo, Yusuf Nebi Bastas.

Et politisk verksted er et arrangement der vi tar opp aktuelle politiske temaer i den kommunen eller regionen. Det kan handle om hvilke veier som skal utbedres, om pleie- og omsorg, om rett kompetanse til bedriftene eller om kommunale innkjøp, for å nevne noe. Hver politiker får speed-date bedriftsledere med god kunnskap om de ulike fagfeltene. Hensikten er å få til dialog.

Her skal det arrangeres politiske verksteder:
Øvre Romerike 19. august
Halden 20. august
Nedre Romerike 22. august
Ski 27. August

Hvis du klikker på det stedet som er aktuelt for deg, kommer du rett til påmeldingslenken.

- Mitt inntrykk fra forrige politiske verksted var at politikerne var svært interessert i hvordan de kunne legge til rette for næringslivet. Dette er dessuten en gylden mulighet for medlemmene til å få politikerne i tale, sier Bastas.

-Hva er ditt råd til bedriftene som vil delta på dette?

- Tenke i gjennom budskapet de vil formidle og presentere det enkelt og forståelig i løpet av noen få minutter. Bedriftene vet best hva som skal til for å vokse og skape mer verdier. Jeg håper så mange som mulig har anledning til å være med og bidra til utformingen av kommunens og regionens næringspolitikk. 

Gå for næringslivet

-Vi vil også arrangere «Gå for næringslivet» når det nærmer seg valg i september. Dette går ut at bedriftsledere og politikere får en kopp kaffe og tar en hyggelig prat mens de går en tur sammen. Vi har god erfaring med at de finner fram til felles saker og også kan få løst lokale problemer i løpet av en tur på ca 20 minutter, sier Bastas.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: