NHO

Innhold

"Sikk-sakk" fra Halden til Hallingdal

Nyhet, NHO Viken Oslo

Publisert

Sikk-sakk fra Halden til Hallingdal

"Sikk-sakk" fra Halden til Hallingdal

I januar og februar inviterer vi til en rekke arrangement for å bli enda bedre kjent med medlemmene i hele den store regionen vår. Først ut er "Kunstig intelligens & øl", i Halden 14. januar.

Dette i samarbeid med Smart Innovation Norway, vårt første møte i en serie ulike møter og arragement du som medlem blir invitert til. Flere spennende arrangement står på tapetet i Østfold for uke 3.  Allerede dagen etter, tirsdag 15/1, inviterer vi i samarbeid med Moss Industri og næringsforening (MIN) medlemmene til et møte med tema: Hvordan skal Nye Moss skape flere arbeidsplasser? Her treffer du andre bedriftsledere, ordrøren og ordførerkandidatene fra de politiske partiene som forteller om hvordan de ønsker å bidra til å skape flere arbeidsplasser i Nye Moss. 

Tre travle uker
Vi på regionkontoret gleder oss til tre travle uker hvor medlemmer inviteres til en rekke ulike arrangement. Medlemmene kan velge fra en miks av møter/foredrag som spenner fra politikk og aktuelle tema til mer medlemsnære som forteller om hvilke tjenester og fordeler en har som NHO-medlem. Vi inviterer også til after-work med åpen agenda, hvor vi rett og slett ønsker å invitere til en god prat for å høre hva nettopp du som bedriftsleder er opptatt av. Vi håper å treffe så mange som mulig og at nettopp du ønsker å delta. 

Ny dag, nytt sted, nye muligheter
Hver dag besøker vi et nytt sted. I Østfold inviterer vi til arrangement i blant annet Halden, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Askim.  I Akershus er vi tilstede i Ski, Lillestrøm, Jessheim, Fornebu og Asker, før vi avslutter i Buskerud hvor vi inviterer til arrangement i blant annet Drammen, Kongsberg, Hønefoss, Lampeland, og Geilo.

Tre uker skal vi være på farten, før vi ender opp i Hallingdal i Buskerud. Vi kaller det «sikk-sakk fra Halden til Hallingdal», hvor vi håper å treffe medlemmer hver eneste dag, fem dager i uka, tre uker på rappen.

For å se mer om andre spennende, lærerike og relevante tema du kan delta på, se mer på vår arrangementskalender her. Meld deg på, så vi kan bli bedre kjent med deg og din bedrift. Kanskje byr vi også på noe du du synes er både interessant og nyttig å vite mer om. Vi gleder oss til å treffe deg.

Velkommen!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: