Foto:

"Sikk-sakk" fra Halden til hallingdal

Nyhet, Arrangementer, Organisasjon

Publisert

Sikk-sakk fra Halden til Hallingdal

"Sikk-sakk" fra Halden til Hallingdal. Foto:

NHO Viken Oslo er en virkelighet. I januar og februar inviterer vi til en rekke arrangement for å bli enda bedre kjent med medlemmene våre i hele den store regionen. Vi starter 14. januar i Halden (Østfold) hvor vi inviterer til et spennende møte med tema "Kunstig Intelligens og øl". Dette i Samarbeid med Smart Innovation Norway. Dette er første møte ut i en serie spennende møter du som medlem blir invitert til.

Dette er bare ett av flere spennende arrangenent som står på tapetet i Østfold for uke 3. I samarbeid med Moss Industri og næringsforening (MIN) inviteres medlemmene allerede dagen, tirsdag 15/1 til Moss med tema: Hvordan skal Nye Moss skape flere arbeidsplasser? Her treffer du andre bedriftsledere, ordrøren og ordførerkandiatene fra de politiske partiene som forteller om hvordan de ønsker å bidra til å skape flere arbeidsplasser i Nye Moss. 

Tre travle uker
Regionkontoret gleder seg til tre travle uker hvor medlemmer inviteres til en rekke ulike arrangement. Medlemmene kan velge fra en miks av møter/fordrag som spenner fra politikk og aktuelle tema til mer medlemsnære som forteller om hvilke tjenester og fordeler en har som NHO-medlem. Vi inviterer også til after-work med åpen agenda, hvor vi rett og slett ønsker å invitere til en god prat for å høre hva nettopp du som bedriftsleder er opptatt av. Vi håper å treffe så mange som mulig og at nettopp du ønsker å delta. 

Ny dag, nytt sted, nye muligheter
Hver dag besøker vi et nytt sted. I Østfold inviterer vi til arrangement i blandt annet Halden, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Askim.  I Akershus er vi tilstede i Ski, Lillestrøm, Jessheim, Fornebu og Asker, før vi avslutter i Buskerud hvor vi inviterer til arrangement i blandt annet Drammen, Kongsberg, Hønefoss, Lampeland, og Geilo.

Tre uker skal vi være på farten, før vi ender opp i Hallingdal i Buskerud. Vi kaller det «sikk-sakk fra Halden til Hallingdal», hvor vi håper å treffe medlemmer hver eneste dag, fem dager i uka, tre uker på rappen.

For å se mer om andre spennende, lærerike og relevanet tema du kan delta på, se mer på vår arrangemetskalender her. Meld deg på, så vi kan bli bedre kjent med deg og din bedrift. Kanskje byr vi også på noe du du synes er både interessant og nyttig å vite mer om. Vi gleder oss til å treffe deg.

Velkommen!