NHO

Innhold

Takk til deg som jobber i sommer

Nyhet

Publisert

#205

Når vi er på ferie setter vi pris på alle dem som holder hjulene i gang. Mange av dem er sommervikarer.

I disse dager tar tusener av nordmenn en velfortjent sommerferie. Da er det lett å glemme at mange er nødt til å jobbe i sommer slik at andre kan ta fri.

Dette er en takk til deg som går på jobb når det store flertallet av oss tar sommerferie: Til deg som ikke skal på familieferie fordi du har vakt på sykehjemmet. Takk til dere som står i kassa på butikken og til dere som plukker bær i åkeren. Takk til deg som pakker varer på lager og kjører de ut til kunder. Takk til dere som maler hus og skriver i lokalavisa.

Det er dere og flere i til i mange forskjellige yrker som sikrer at hjulene i samfunnet går rundt og som gjør at vi andre med god samvittighet kan ta fri.

Mange av dere er sommervikarer. For dere er denne sommeren kanskje et første møte med arbeidslivet. Dette er en mulighet til å tjene egne penger og få nye erfaringer som vil være nyttig fremover.

Jeg ønsker også å takke alle landets arbeidsgivere som gir ungdommer denne første sjansen og samtidig gir dem et skikkelig og godt møte med arbeidslivet.

Tusen takk til dere alle og god sommer!

Hilsen Nina Solli, regiondirektør NHO Vike Oslo