NHO

Innhold

Vi styrker laget

Morten Gösta Jansson og Frederick Hjertø jobber i NHO Viken Oslo

NHO Viken Oslo styrker laget. Morten Gösta Jansson og Frederick Hjertø er bare to av fire nyansatte. Marianne Jarberg Hermansen og Lars Viko Gaupset var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Bli kjent med Morten Gösta, Frederick, Lars og Marianne. De har begynt hos NHO Viken i løpet av de siste månedene.

NHO Viken Oslo er det største regionkontoret med over 8000 bedrifter. Det er mer enn tre ganger så stort som det nest største regionkontoret. Regionkontoret er fordelt på tre forskjellige lokasjoner i Moss, Oslo og Drammen. Fra og med 5. august er vi til sammen 12 medarbeidere. Her presenterer vi de fire sist ankomne.

Frederick Hjertø kommer fra Stjørdal. Han har master i økonomi og administrasjon og har arbeidserfaring fra bank. I NHO Viken Oslo jobber han med å koordinere resten av gjengen, med undersøkelser og analyse og med sosiale medier.

Morten Gösta Jansson kommer fra Fredrikstad og har arbeidssted i Moss. Han har tidligere fartstid fra NHO Sjøfart. Morten har 14 års erfaring med å drive egen advokatpraksis i Fredrikstad. Jansson jobber som advokat for medlemmene i NHO Viken Oslo.

Lars Viko Gaupset kommer fra Trondheim men bor i Oslo og er på flyttefot til Drammen. Gaupset har en mastergrad i freds- og konfliktstudier. Han har tidligere vært partisekretær i Miljøpartiet De Grønne. Jobben hans i NHO Viken Oslo er som politisk rådgiver med spesielt ansvar for Buskerud.

Marianne Jarberg Hermansen begynner først i NHO Viken Oslo i august. Da skal hun jobbe med møteplasser, salg og marked. Marianne har utdanning innenfor markedsføring og har bred erfaring fra næringslivet, blant annet fra reiseliv.

Nyansatte NHO Viken Oslo

Marianne Hermansen

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: