NHO

Innhold

Arrangement, NHO Viken Oslo

Tips og råd om midler til bedriftsintern opplæring i Oslo

11. mai 2021, Kl. 08:00–09:00 Digitalt møte
Påmeldingsfrist Innen utgangen av 10. mai (00:00)

Oslo kommune lyser ut midler til bedriftsintern opplæring, BIO-midler. Vi inviterer til digitalt møte der vi deler informasjon, tips og råd til hvordan du kan søke og planlegge tiltak i din bedrift.

Søke støtte til kompetanseheving i din bedrift?

Midlene til bedriftsintern opplæring skal gå til kompetanseheving av ansatte, enten i form av endring i bedriftens produksjon eller i form av etablering av nye markeder. Midlene kan også brukes for å bidra til å holde folk i arbeid og dermed unngå permittering. I forbindelse med den pågående pandemien har regjeringen bevilget ekstra midler til BIO.

Marte Aarvik, spesialrådgiver i Oslo kommune i byrådsavdeling for arbeid, integrering og sosiale tjenester, vil fortelle det du trenger å vite om BIO-midler eller bedriftsintern opplæring for å kunne søke Oslo kommune om midler.

Praktisk

Link til Microsoft teams møte: Sendes på mail mandag ettermiddag, og tirsdag ca. 30 min før møtet til deg som melder deg på etter kl. 16:00 mandag.

- Du vil motta bekreftelse for påmeldingen på mail.
- Utfra bekreftelsen kan du velge å sette av tiden i din kalender, gjør du det, vil du se at Teams-lenken automatisk legger seg i kalenderavtalen.
- Om du ikke mottar bekreftelsen, sjekk om den kan ha lagt seg spam-filter/søppel-post.

Velkommen skal du være til dette morgenmøtet om BIO-midler.