NHO

Innhold

Frokostmøte: Getting Things Done - Ønsker du å bli mer effektiv?

  • 21. feb 2019Kl. 08:00–09:30
  • Papirbredden 1, Grønland 58, Drammen
  • Ingen deltakeravgift Gratis frokost
  • Påmeldingsfrist 21.02.2019

Ønsker du å bli mer effektiv og få gjort mer av de riktige tingene? Stresse litt mindre og få mer oversikt og kontroll? Da er dette foredraget noe for deg. Velkommen til Waterhole Drammen!

#005

Til kamp mot oppgaverelatert stress: Morten P Røvik, GTD Master Trainer og selverklært teknologinerd. Røvik har fast spalte i Aftenposten hvor han skriver om produktivitet, og er med i Aftenpostens ekspertpanel på jobb, karriere, jus og arbeidsliv.

Getting Things Done (GTD) er en metodikk for personlig produktivite som innebærer et sett med gode vaner som leder til mindre stress, mer perspektiv og mer tilstedeværelse.

Ved å plassere idéer og forpliktelser utenfor hodet frigjører du kapasitet som du kan bruke til å få ting gjort og til å være kreativ.

 

Morten P Røvik er den eneste sertifiserte GTD Master Trainer, og den eneste sertifiserte GTD Workflow Coach i Norden. Han har brukt Getting Things Done siden 2006 og har undervist siden 2009.  I Aftenposten har han fast spalte hvor han skriver om produktivitet og er med i Aftenpostens ekspertpanel på jobb, karriere, jus og arbeidsliv. Morten Røvik er selverklært teknologinerd og har blogget om teknologi siden 2006.