NHO

Innhold

Frokostmøte: Styr unna kostbare feil i personalsaker

Velkommen til frokost, gode råd og samtaler på tvers av bransjer. Meld deg på frokostseminar der stikkord er praktisk personalledelse og hvordan du kan unngå fallgruver i personalsaker.

#005

#120

Er du daglig leder eller har HR ansvar i din bedrift er denne morgenstunden i Sarpsborg vel investert tid. Du får møte andre i samme rolle, dele erfaringer og god hotellfrokost. Ikke minst får du treffe advokaten vår, Morten. Han kan du rådføre deg med kostnadsfritt når du trenger det gjennom ditt NHO medlemskap.

PROGRAM

07.30

  • Frokostbuffet og morgenprat til god kaffe

08:00

  • Hils på Morten Gøsta Jansson, vår advokat i NHO Viken Oslo. Han snakker om problemstillinger som kan oppstå i avslutningen av arbeidsforhold og det arbeidsmiljøloven ikke gir løsning på. Her får du kunnskap om oppsigelse i praksis.

  • Astrid Lier Rømuld er daglig leder i Askim Frukt- & Bærpresseri. Hun deler sine erfaringer og praksis fra bedriften som har 30 ansatte og store sesongvariasjoner i behovet for arbeidskraft.

  • Erfaringsdeling og diskusjoner rundt bordene på tvers av bransjer. Morten leder seansen.

  • Dette er Arbinn; Når du trenger rask tilgang til korrekt personalhåndtering er NHOs digitale arbeidsgiverportal kun et tastetrykk unna. Portalen er utviklet av og oppdateres av NHO felleskapets advokater. Her får du tilgang på oppdaterte dokumenter for daglig og profesjonelt å kunne ivareta den største ressursen i bedriften -menneskene som jobber der.